Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ubieracie dziewczynki na rozowo

Polecane posty

Gość gość
17:14 co innego są dodatki różowego czy nawet cala bluzka czy spodniczka różowa a co innego gdy dziewczynka jest zawsze cala na rozowo.

Gość gość
Ja też nie pojmuje tego jak można dziecko tylko na różowo ubierać. Wiadomo kupuje i takie, ale w większości kupuje niebieskie, fioletowe , granatowe i popielate. Żółtych i zielonych odcieni po prostu nie lubię i nie kupuje. Kupuje zazwyczaj gładkie ubranka tzn jak najmniej zdobień i aplikacji chociaż bardzo podobają mi się grochy i kupuje :-)

Gość gość
Nie ubieram. Jedną na czerwono, drugą na niebiesko.

Gość gość
a ja tam z moją nie walczę starszej przeszło to i tej też przejdzie :P wyluzujcie, a ta pani która ubiera dzieci jedną na czerwono, a druga na niebiesko - domyślam się, że skoro dają sobie wciskać jakikolwiek kolor to znaczy, że są jeszcze malutkie pogadamy jak zaczną mieć ok 3-4 lat swoja wizję toalety :D

Gość gość
Drogie mamy ! Obecnie do programu telewizyjnego poszukujemy dziewczynek do 11 roku życia, które są przez swoje mamy ubierane bardzo dziewczęco - dziewczynek "strojniś", które lubią spódniczki, różowy kolor, zaczynają podbierać mamie kosmetyki, a mama chętnie kupuje nowe gadżety, co nie do końca podoba się tacie :) Jeśli masz taką lub podobną sytuację, albo znasz kogoś, kto byłby zainteresowany, proszę o kontakt z numerem telefonu, zdjęciem i wiekiem dziewczynki na adres w.stanuch@tvn.pl :) Pozdrawiam i czekam na zgłoszenia.