Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kukulka 1

Klimakterium

Polecane posty

Kochane kobietki jak radzicie sobie z menopauza? Mam 48 lat do tej pory zazywalam tabletki antykoncepcyjne Odstawilam bo doszlam do wniosku ,ze juz nie bede obciazac watroby Po odstwieniu tabletek dostaalm uderzenia goraca ,poce sie strasznie cisnienie zaczelo szalec ,,Problem jest taki ,ze doszly straszne nudnosci codziennie ,Masakra Jak sobie radzicie ?

Gość gość
Ja generalnie olałam temat, żadnych hormonów nie brałam i nie mam uderzeń gorąca, raczej zmarzlak jestem :)

Gość gość
Idź do dobrego ginekologa, zrób badanie hormonów, cytologię USG dopochwowo. Niech Ci lekarz powie czy to już menopauza się bliża czy jeszcze nie. Ja swoją przeszłam gdy miałam 58 lat. Nie miałam uderzeń gorąca.

Tak robilam badanie hormonow jestem w okresie menopauzy tak jak napisalam wczesniej nie chce brac hormonow ,gdyz zazywalam przez tyle lat tabletki antykoncepcyjne ,proby watrobowe mam tez podwyzszone ,Myslalam ze jakim domowym sposobem uda sie zminimalizowac te moje nudnosci

Gość gość
To może jednak nie rezygnuj z hormonów, skoro lepiej się po nich czujesz i nie czujesz takiego dyskomfortu. Wraz z hormonami możesz zazywac Harmonelle, osłonę do antykoncepcji, która wspomaga organizm w czasie terapii hormonalnej. Nie sa to ziółka tylko witaminy i mikroelementy skomponowane w bardzo precyzyjny i przemyślany sposób, m.in wspomaga pracę wątroby. Podrzucam link do składu i działania harmonelli: http://www.harmonella.info/Harmonella

Dziekuj***ardzo za podpowiedz .Mieszkam obecnie w Stanach to raczej Tej Harmonelli nie kupie,Skonsultuje sie tutaj ze swoja lekarka moze mi cos doradzi o podobnym dzialaniu .Dziekuj***ardzo za pomoc