Gość Marcel z Warszawy Napisano Marzec 6, 2015 en rodzaj kary był mi obcy. Zawsze za swoje wyskoki płaciłem aresztem domowym lub zakazem oglądania telewizji. Nigdy nie dostawałem od rodziców w skórę. Pierwsze lanie w życiu i niestety ostatnie dostałem , kiedy miałem chyba czternaście lat , w czasie wakacji u cioci . Była samotnie mieszkającą kobietą w średnim wieku i prowadziła gospodarstwo na Mazurach. Czas spędzałem nad jeziorem , w lesie , no i też pomagając jej przy obowiązkach. Często nudziłem się ,więc z nudów przychodziły mi do głowy różne głupie pomysły. Pewnego razu właśnie z nudów , ale i z dziecięcej głupoty , omal nie puściłem z dymem gospodarstwa cioci. Bawiłem się na podwórku , blisko drewnianej szopy, podpalając patyki i słomę. Kuzynki nie było akurat koło domu , bo pojechała do jakiegoś urzędu do miasta. Panował wtedy upał, było gorąco , sucho i nagle rozszalał się ogień. Całe szczęście ,że zauważył to jej sąsiad i ugasił płomienie. Oczywiście , o wszystkim opowiedział cioci. Bałem się konsekwencji , a zwłaszcza , tego , że o wszystkim dowiedzą się rodzice. Poprosiłem więc ciocię , by to ona mnie ukarała i nie dzwoniła do domu. Ciocia ostro na mnie spojrzała i stanowczym tonem powiedziała , bym szybko zdjął spodenki i majtki i położył się na łóżku. Kolana zmiękły mi ze strachu . Koledzy , którzy często dostawali pasem .opowiadali , że to koniec świata . Bałem się ogromnie. Prosząc o karę , spodziewałem się ,że będę musiał więcej pomagać jej przy pracach w gospodarstwie .Nie myślałem o laniu. Cioci przez chwili nie było przy mnie, bo wyszła do komórki , a ja z gołym tyłkiem leżałem na łóżku .Cierpiałem też ze wstydu , bo mając te….. naście lat – musiałem obnażyć się przed kobietą. Cioteczka wróciła z rzemiennym paskiem w ręku. Spojrzała na mnie i ostro powiedziała , że za moją głupotę , za to że prawie pozbawiłem ją domu i że przez te wydarzenie , o mało co nie wylądowała w szpitalu z zawałem serca, będę ukarany takim laniem ,że do końca życia tego nie zapomnę. Przykazała też, abym nie zasłaniał pupy rękami , nie rzucał się ,, bo będzie bolało podwójnie. Zapanowała cisza i nagle usłyszałem świst paska , a potem poczułem straszny ból , który rozlał się po całym ciele a epicentrum na mojej pupie. Na chwilę zapomniałem o świecie. Kiedy oprzytomniałem , zacząłem krzyczeć , wrzeszczeć i wyć. Wszystko na nic. Kolejne razy spadały na mój tyłek. Błagałem ,żeby już przestała . Lanie zdawało się nie mieć końca , ból był nie do zniesienia , łzy spływały mi po policzkach , a pot po plecach. Byłem pewien , że moja dupa jest cała roztrzaskana , a ciocia nie przestawała , biła raz za razem , to w jeden , to w drugi pośladek. Błagałem szlochając żeby przestała . Próbowałem się podnieść ., ona ostro syknęła i nakazała bym nadal leżał. Zaplanowała jeszcze dziesięć razów za niepodporządkowanie się i to ja miałem je głośno odliczać. Znów słuchać było świst paska i mój zmieniony od płaczu głos liczący do dziesięciu. Po dziesiątce ciocia wyprostowała się , zgarnęła opuszczone włosy i powiedziała , że dupa nie szklanka , nie stłucze się , a taka lekcja na pewno nuczy mnie rozsądku. Swoje dzieci też tak rozumu uczyła i wyrosły na porządnych ludzi. Zapłakany i obolały długo leżałem na łóżku i rozmyślałem o tym co się wydarzyło. Czułem , że długo nie będę mógł swobodnie usiąść i że do wakacji nie będę mógł pokazać się w kąpielówkach nad jeziorem. Dziś mam 30-parę lat . Chciałbym jeszcze raz to samo przeżyć ,często fantazjuję nad temat wymierzania kar – i mnie w roli ofiary, tak jak wtedy na mazurach. Czuję że poprzez otrzymanie lania i czerwieniejącą się moją pupę chcę i poczuć się bezbronny wobec kobiety- takie coś w rodzaju oczyszczenia , która czasami lubi też poczuć władzę nad mężczyzną i porządnie dyscyplinką smagać jego nagie pośladki . Pisałem na różnych forach i portalach towarzyskich w Internecie , i do pism erotycznych. Oddźwięk tych moich apeli był skandaliczny. Odpisywały panie zatrudnione w agencjach towarzyskich, panowie o skłonnościach Homo. Brakuje mi takiej przygody. Szukam kobiety, która po prostu sprawi mi porządne lanie paskiem na gołą pupę. Może to zrobić sama lub w obecności koleżanek. KOBIETO ! Jeżeli wkurza Ciebie w pracy Twój szef, a ty gromadzisz w sobie negatywne emocje …. daj sobie luzu … napisz do mnie …. póżniej chwyć pasek w dłoń i zlej mocno moją gołą pupę. Przekonasz się ,że poczujesz się lepiej .brakiem odpowiedzialności , presji , ciężaru A ty Kobieto – przez chwilę poczuć władzę. A może i Ty chciałabyś poczuć pręgi na pupie ?Poszukuję zdecydowanej kobiety z Warszawy lub okolic, w wieku 18-50lat, z niekrępującym lokalem . Agencje towarzyskie odpadają. Niestety nie dysponuje lokum , ani kasą na hotel. Z niecierpliwością czekam na e-mail , chętnie z foto na adres marcus@dentonet.pl Kontakt z panami mnie nie interesuje , proszę więc aby do mnie nie pisali Marcel z Warszawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach