Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Palaczka111111

Palę w tajemnicy przed mężem

Polecane posty

Gość Palaczka111111

Witajcie. Jestem załamana. Mój mąż nienawidzi palaczy. Nie paliłam na początku naszej znajomości, potem w ciąży i podczas karmienia piersią. Jak odstawiłam małą od piersi wytrzymałam jeszcze miesiąc i poleciałam po fajki. Palę już tak rok. W wakacje mnie przyłapał, powiedział że jak nie rzucę to mnie zostawi. Oczywiście nie rzuciłam i kombinuję nadal jak tu zapalić, wyjść do sklepu, cieszę się jak gdzies jedzie bo moge sobie zapalić. Męczę się już z tym i mam stany depresyjne.Mam wyrzuty sumienia. Doradzcie coś proszę.

Gość gość
Ja tezukrywałam przed męzem ze pale az mnie złapal i zrozumial kocha mnie wiec powiniec zaakceptować i wspierac

Gość gość
jestes dziecinna. jak palisz to miej jaja zeby sie z tym nie kryc bo na razie zachowujesz sie jak gimnazjalistka. przynajmniej masz dobra motywacje zeby rzucic a ty jak dzieciak sie kryjesz po katach:/

Gość gość
chcesz w tajemnicy przed mężem szybciej umrzeć? polecam Desmoxan - mi pomógł:)

Gość palaczka1111111
Słyszałam o tabexie. Ukrywam się bo wiem, że byłby zdolny do tego żeby mnie zoastawić przez papierosy a ja tego nie chce. Za to papierosy traktuje jako mój taki luksus, chwile dla siebie.