Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kury domowe

Polecane posty

Gość gość

Podoba wam się takie życie ?, siedzicie w domu , gotujecie , biegacie z mopem, wyprasowane i wyprane na błysk, zajmujecie się dzieckiem. Musicie same wszystko w domu robić bo mąż skoro pracuje i jest jedynym żywicielem rodziny to już raczej nie ma kiedy pomóc, bo haruje po 12h na dobę, a wy zaniedbane , włosy nie umyte , nogi nieogolone, niewyspane, zero zainteresowań , nie boicie się że mąż was zdradzi z kimś zadbanym i interesującym?

Gość gość
Nie rozumiem, dlaczego osoba siedząca w domu ma być zaniedbana. Ostatecznie umycie włosów czy ogolenie nóg nie wymaga wielkiego wysiłku i nakładu czasu. Podobnie osoba pracująca może miec nieogolone nogi bo nie widzi takiej potrzeby lub/i jej sie nie chce. Żal mi ludzi, ktorzy nie maja swojego mózgu i muszą posługiwać się utartymi schematami. :o i zaznaczam, ze jestem osoba pracującą, a po pracy zaraz wróciłam po macierzyńskim, bo zaraz ktos mi zarzuci, że poczułam się takim opisem urażona.

Gość gość
Nie wszyskie kobiety decydujące się na opikę nad dzieckiem i zajęcie domem funkcjonują w opisany sposób

Gość gość
jestem kura domowa :) ale takie zwyczaje jakie opisujesz to chyba tylko niechluje maja.

Gość gość
kura domoa może być zadbana albo nie, natomiast na pewno jest mało ambitna.

Gość cołko prowda
o jesssuuuu znów temat żeby się popluć, podjudzić, zaczepić, ubliżyć. Co cię mój chłop interesuje? Może czas sobie znaleźć własnego? Tak, tak wiemy już, że nie masz dzieci, nie chcesz dzieci, bachory są bleeee jesteś wyzwolona niezależna piękna jak Miss Buraka Cukrowego 2001 w Brylewie oraz masz wspaniałe życie o jakim ja kura domowa mogę tylko pomarzyć: krewetki z lidla, paprykarz szczeciński i inne frykasy. Po co zatem uporczywie włazisz na dzieciakowe forum i memłasz jeden temat na milion sposobów? czyżby w twym aktywnym życiu na krawędzi pomiędzy modą na sukces, a klanem zabrakło adrenaliny? No jak kafeteria ci jej dodaje to gratuluję piękna, bystra i seksowna nołlajfowa TROLICO :o

Gość gość
krewetki z lidla i paprykarz szczeciński hahahaha jebłam :P 10/10

Gość gość
zapytaj swojej mamusi czy jej się takie życie dla durnego bachora podobało

Gość gość
to wyżej to do autorki oczywiście :P

Gość gość
cołko prowda masz rację non stop gryzie z każdej strony jeden temat ta nasza nowoczesna szczęśliwa bezdzietna trollica :o ależ ona ma problemy z głową :o

Gość gość
zapytaj swojej mamusi czy jej się takie życie dla durnego bachora podobało lapka.gif xxx A na jakiej podstawie przypuszczasz, że mama autorki była kura domową? Może normalnie pracowała?

Gość w sosie własnym
Ja oprócz tego, że jestem kurą domową to jeszcze biegam wieczorami, dokształcam się weekendami, a jutro idę na browara 🖐️

Gość gość
14.30 no jasne :D od razu z porodówki szła na nocna zmianę do fabryki konserw :D Przez jakiś czas była tą kurą moja droga :) Ja też byłam żeby pobyć z dzieckiem w domu ten rok i nie żałuję, a mój mąż widział mnie już po wypadku drogowym dwa lata temu i w gorączce 41 stopni bladą jak miałam zapalenie płuc pięć lat temu i w anoreksji gdy miałam lat 25 i jakoś nie uciekł do innej (zresztą co jest wart taki facet) czasem ludzie wiążą się na dobre i na złe ale to chyba niektórym ciężko pojąć. Sama sobie tego dziecka nie zrobiłam, a że nie wyglądałam w środku tygodnia przy praniu jak Miss Polonia? No cóż nie przeszkadzało mu to i zawsze mnie wspierał, pomagał po pracy jak mógł. Dziecko wyrosło, różne niemowlęce jazdy się skończyły i dalej jesteśmy razem szczęśliwi. Żyć na szpilkach i się spinać, bo mnie facet zostawi jak zobaczy dres i nieładną fryzurę? To nie dla mnie, ja nie jestem Gosia Rozenek ani żadna inna kukła z wosku żeby być jakimś przedmiotem, lalka dla faceta :P Miewam gorsze dni ale zaskoczę cię mój mąż też jest człowiekiem i też ma czasem dzień trolla. Kisimy się wtedy pod kocem i oglądamy filmy :) I nic ci do tego perfekcyjna lalo na łasce pana i władcy :D Tylko pamiętaj! skoro masz takiego faceta dla którego musisz być zawsze jak spod igły to nie zdziw się jak po zabawie znudzony wymieni cie na inną równie kolorową laleczkę :) Pozdrawiam

Gość gość
nie wiem po co odpisujecie na takie tematy zaczepki. Przecież widać ze ten temat to prowokacja.