Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fellber

Zapomniałem o jej urodzinach :(

Polecane posty

Gość Fellber

Nie wiem jak to się stało...miałem po prostu ostatnio zbyt wiele na głowie no i po prostu zapomniałem...Oczywiście dziewczyna jest na mnie śmiertelnie obrażona no i właściwie to się jej nie dziwię. Tylko jak ja mam to teraz odkręcić? Przepraszałem, dawałem kwiaty, pisałem smsy, ale właściwie ciągle słyszę to samo, że nie jest dla mnie ważna skoro zapomniałem itd. Może Wy macie jakiś pomysł co mogę jeszcze zrobić? A może po prostu przeczekać i samo przejdzie? :P

Gość gość
pewnie jest jej strasznie przykro, ze zapomniales. taki dzien jest raz w roku. na pewno wie ze masz duzo na glowie i rozumie dlaczego tak sie stalo, ale i tak jest urazona. przeczekaj.

Gość gość
bożz kim trzeba być żeby pisdac takie rzecyz i sie do tego przyznawać ,szok wspolczuje towarzyszkom !!!

Gość gość
nie przejmuj sie to ruchome swieto :P stopka: po raz trzeci w zyciu swietuje urodziny, urodzilam sie 29 lutego i mam 12 lat

Gość gość
A ja nie rozumiem takich bab jak Twoja. Zapomniałeś trudno stało się. Ale przecież były przeprosiny, kwiaty itd. więc uważam że sprawa juz jest załatwiona. Przecież w ramach pokuty nie popełnisz harakiri. Te dziewuchy są teraz niesamowite, może jeszcze powinieneś czołgać się jej u stóp z tego powodu. Jak dla mnie postąpiłeś jak najlepiej mogłeś żeby jej to wynagrodzić. Jak jej rozumek tego nie ogrania to może przestań się do niej odzywać i tyle bo jakaś strasznie nadęta jest. Acha i jeszcze jedno, jestem dziewczyną, żeby nie było... :)

Gość gość
ja bym wystawiła walizy ,takiemu frajerowi :D

Gość gość
co to za ruchome świato ?

Gość gość
do tej od waliz, - ja bym wystawił taką tępą idiotkę na autostradę :D

Gość gość
bravo, super, też bym wystawiła takiemu walizy i kopa w zad

Gość BelleRina
Jak jest taka zawzięta to ja wątpię żeby samo przeszło. Chociaż jak minie kilka dni i emocje opadną to też na pewno spojrzy na to łaskawszym okiem. Mógłbyś ją gdzieś zabrać, tam gdzie lubi. Tylko pytanie czy zechce z Tobą iść. Skoro kwiaty już były to może zaskocz ją czymś innym teraz?

Gość gość
zazięta?czy z honorem. Zapomnieć o urodzinach osoby blisiej to jest dopiero przypał:D nigdy w życiu takiego barana

Gość Fellber
Póki co na bank nie będzie chciała ze mną nigdzie iść więc to odpada. No łatwo powiedzieć "zaskocz ją czymś", tylko pytanie właśnie czym :P Wam się nigdy nie zdarzyło zapomnieć o czymś ważnym? No to tylko pogratulować :) Ja zupełnie nie mam pamięci do dat.

Gość gość
to se zapisz na ścianie, baranie ! :D

Gość gość
jak to zwykle faceci - nie mają pamięci do dat, ale jakie majtki miała ich byłą to już pamiętaja:o z********** barany i tyle! Mam nadzieje,że dziewczyna ma głowę na karku i Cię dziadzie oleje:D

Gość BelleRina
o widzisz, Kinga dobrze pisze! Ja bym się ucieszyła z czegoś takiego. Szczególnie z takiego wyznania :D

Gość gość
Jako facet to ci powiem chłopie, że masz prze/sra/ne. Nie tylko z powodu tych zapomnianych urodzin, ale ogólnie życie z taką dziewczyną która tak mocno się gniewa jest PRZERĄBANE

Gość Fellber
W sumie całkiem niezły pomysł. Przejrzałem też inne ich propozycje i pomyślałem o świeczniku, bo ona uwielbia takie klimaty. Więc to może na nią jeszcze lepiej podziałać :P No fakt, łatwo nie jest :P A za wszystkich hejterów trzymam kciuki żeby nigdy w życiu o niczym nie zapomnieli ;)

Gość gość
Swiecznik-osiol.Ty rzeczywiście beznadziejny jestes.