Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kazdy facet musi zdradzic

Polecane posty

Gość gość

slyszalam od paru kobiet, doswiadczonych po wielu zwiazkach, ze "kazdy facet zdradzi choc raz i nie ma sie co przejmowac"... czy serio tak jest?

Gość gość
Tak, każdy. Najgorsze są prawiki, bo taki najpierw się cieszy, że już może kogoś dymać, a z czasem zaczyna kombinować, czy uda mu się z inną i szuka.

jak już napisałam nie wszyscy faceci zdradzają,ale każdy ma swoje zdanie na ten temat .

Gość gość
kazdy facet ateista zdradzi bo nie ma chamulców moralnych

Gość gość
nie każdy facet, tak jak i nie każda kobieta. Ale skąd wiedzieć, że akurat ta osoba będzie wierna?

Gość gość
Bzdura z ateistą, zasady moralne się ma albo nie. Znam niewierzących, którzy nie zdradzają, i wierzących którzy zdradzają. Zdradzają ci niedojrzali emocjonalnie. Odpowiedź w temacie- nie, nie kazdy.

Nie :). Nie każdy :). x Choć warto zastanowić się, czym zdrada jest. x Inaczej wygląda sytuacja, gdy facet olewa żonę i poświęca cały swój czas i finanse innej kobiecie, a inaczej gdy NAJLEPSZA PRZYJACIÓŁKA żony, odprowadza do pokoju, jej wlanego w trupa męża i sama na na tego niekontaktującego pijaka włazi. Strzeżcie się dziewczyny swych najlepszych przyjaciółek, bo to najczęściej one włażą na Waszych facetów :(.

>>>kazdy facet ateista zdradzi bo nie ma chamulców moralnych<<< Kolega mawiał, ze najlepsze ruc_anie było zawsze na oazach :D :D :D. Większość ciuli, charakteru zupełnie pozbawionych, których dane :( mi było, w życiu poznać, każdej niedzieli do Kościoła chodziło. Wśród znanych mi ludzi deklarujących ateizm, było wręcz odwrotnie :).

>>>Ja nigdy nikogo nie zdradziłem.<<< A miałeś ku temu okazję :D ?

Gość gość
Nie każdy. Ale zgodzę się, że prawik to większe ryzyko, bo jak już poczuje, że może dymać to żal mu dupę ściska, że kończy tylko na jednej osobie.

>>>Nie każdy. Ale zgodzę się, że prawik to większe ryzyko, bo jak już poczuje, że może dymać to żal mu d**ę ściska, że kończy tylko na jednej osobie.<<< Z tego samego powodu, ryzykowne jest związanie się na zawsze z dziewicą :D :D :D.

Gość gość
zawsze wydawało mi się że nie każdy, ale jak się o paru dowiedziałam i to takich co bym sobie rękę dała uciąć że oni to nie, zmylił mnie ciapowaty i niedomyty wygląd(kto by ich tam chciał) u innych postawa i deklaracje -słowne przeciwko zdradzie, a na koniec okazało się że oni też mieli epizody? to matko kochana teraz wiem że każdy zdradził