Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co macie teraz w lodówce? Tylko szczerze.

Polecane posty

Gość gość

U mnie kiepsko, trzeba iść po zakupy... Mleko 2%, dżem wiśniowy domowy od mamy 2 słoiki, czekolada toffi, majonez, musztarda, sos sojowy, 2 jajka, ser żółty ale juz tylko 2 plastry, półtora czerwonej papryki, resztka masła, polędwica wiśniowa 5 plasterków ...

Gość gość
Mam Swiatlo. Nic wiecej.

Gość gość
ej no nie przesadzaj, światło? nawet masła nie masz?

Gość gość
pingwiny w mojej lodówce spacerują

Gość gość
Cztery noworodki

Gość gość
sloik z ogorkami, pare jajek, pare cebul, cola zero.

Gość gość
U mnie nie tak źle ale zakupy jutro się przydadzą. Mam mleko sojowe półtora kartonika, otwarty karton soku ananasowego i też otwarty soku pomarańczowego, powidła śliwkowe prawie cały słoik, majonezu końcówka, przecier pomidorowy, 5 jajek, szynka gotowana domowa ale resztka już, pomidory, świeży szpinak, brokuł, pół cebuli, 1 por, pół korzenia selera, natka kolendry, 3 cytryny, półtłusty twaróg, ser wędzony 3 plastry już tylko.

Gość gość
sałatka gyros wczoraj robiona, zimne nóżki drobiowe wczoraj robione, pęto swojskiej kiełbasy, około 20 dag szynki, ser żółty ale już nie pierwszej świeżości, słoik bigosu zapeklowany, masło, majonez, ketchup, musztarda, chrzan, śmietana, mleko, ogórki konserwowe, 3 jajka, pół flaszki wódki cytrynowej, dwa jogurty jogobella no i jeszcze zawartość zamrażalnika, ale to chyba nie dotyczy pytania

Gość prawictwo pospolite 137
mam wszystko wymienić ? Jest tam ze 20 produktów 20 jajek , 0,5 kg białego sera , szynka, ketchup, parówki , , , Nie będe dalej wymieniać , bo nawet nie wiem co tam jeszcze jest

Gość gość
Ludzie, co wy jecie że takie paskudztwa macie w lodówkach?? śmietana, parówki, jakieś bigosy?? bleee

mam parówki sokołów w lodówce . Jakieś pytania ? kosztują 7 zł za opakowanie . To sa najdrozsze parówki na rynku hehe

250 gram tych parówek kosztuje 7,5 zł a widziałem takie co kosztują 4 zł za 250 g .. poza tym mam w lodówce - mleko , tran norweski , margaryna , cytryny . Więcej juz nie wymieniam .. To nie ma sensu

Gość gość
nic. :D

Gość gość
mam ludzika, który gasi mi światło w lodowce, ale za nic nie mogę go złapać :O

Gość gość
6 petek kiełbaski z Polski Ogórki kiszone :) Makrela wędzone Papryka 3 kolory Kg buraków 2 seriki topione Dżem Salsa,keczup,musztarda,majonez,chrzan 2 kostki twarogu Śmietaną Pudding czekoladowy Setek waniliowy Golonka pieczona Biała kiełbasa Ser żółty Pieczarki A i tak twierdze ze nie mam co zjeść :o

Gość gość
śmietana to dla ciebie paskudztwo? wybacz , w mojej kuchni jest ona niezastąpiona , dodaje ją do zup,sosów, naleśników...

Gość gość
To macie mocno wyposazone lodówki. Ja mam zawsze ubogo, teraz mam margaryne, pół opakowania serka compreggio, ketchup, kawałek pasztetowej

Gość gość
W lodówce to niedużo, bo trzeba zrobić zakupy, tylko podstawowe rzeczy jak jajko, mleko, olej, musztarda, majonez, ketchup, śmietana. W zamrażarce mam pół świniaka (kiełbasy, boczki, szynki, schab, mięso mielone, etc). Do tego w zamrażarce jakieś 10kg twarogu. W piwnicy 50kg ziemniaków, po kilka kg marchwi, cebuli, buraków, jabłek. Jakies 5 kg smalcu. W spiżarce z 30 słoików ogórków kiszonych, z 50 dżemów, z 30-40 kompotów i soków. Do tego sałatki w słoikach, grzybki marynowane, papryka marynowana.

Gość gość
same półki i tacka, lodówka wyłączona z prądu, co ma chodzić i licznik nabijać, na wielkanoc włącze

Gość gość
j A mam tyle nawalone przysmakow ze nie widac polek hehe