Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w gościach

Polecane posty

Gość gość
ja bym zabrała swoja pościel i kołdre ,a szwagierce powiedz ze w tamtej to twój maz się zawinie a ty musisz marznac_tak w zartach i po kłopoce ,może szwagierka się domyśli ,ale razcej nie powinna się obrazic

Gość gość
u mojej szwagierki pościel dostaniemy czysta ,ale recznik jeden dla mnie i meza......szwagierkaz szwagre tez zawsze biora jeden recznik dla siebie gdy sa u nas chociaż mówie im gdzie sa i jest ich zawsze wiecej

Gość gość
ale jak impreza zaczyna się o 18stej i trwa do północy czy dłużej, to trudno w nocy jechać. Zwłaszcza, że zawsze zostawaliśmy, to teraz mam jej powiedzieć "jedziemy do domu, bo masz brudno"? I jak sobie wyobrażacie, że pakuję swoją kołdrę, drugą dla męża, 2 poduszki, poszwy i prześcieradło do auta?

Gość gość
To zostaje ci spać na ręczniku :) Ja bym wracała o północy.

Gość gość
jak jej maz nie widzi w tym nic zlego to sama ma wracac wg was?

Gość gość
No ale co my ci poradzimy, nie chcesz wracać, nic nie chcesz jej powiedzieć, nie chcesz ze sobą wozić pościeli, zostaje spanie na ręczniku, ja też bym się brzydziła tak spać, bym poprosiła o czystą, a na jej "była zmieniana 3 dni temu", bym powiedziała że tu jest sierść psa.

Gość gość
pewnie tak powiem, a jak nie pomoże to zacznę wozić ze sobą śpiwór. Dobrze, że tak rzadko tam jeżdżę

Gość gość
My zawsze wozimy ze sobą materac, prześcieradło, dwie małe poduszki i jedną cienką kołdrę pod którą razem śpimy. Aż tak dużo miejsca w aucie to nie zajmuje a jest czysto i wygodnie. Materac mamy mega wygodny :D Na Twoim miejscu zabierałabym rzeczy, ewentualnie wszystko co napisałam oprócz materaca. Nie wyobrażam sobie spać na sierści, masakra, obrzydlistwo.

Gość gość
Ewentualnie możesz zaproponować ze kupisz swoją pościel tam i będziesz zostawiałam w takich workach próżniowych, są w pepco) by mniej miejsca zajęły, bo powiedz że ta jest za mala i mąż ci cala zabiera.