Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kołek osinowy

trzymam się prosto

Polecane posty

Gość kołek osinowy

nic z tego nie bedzie nie? nie ten poziom? to choćbym nie zniknal powiesz mi czy myslisz? mam czas na pamietanie. dasz mi szansę? ty i ja o życiu? masz czas?

Gość zgubiłem się naprawdę
wkręcam śrubki w lustro patrzę a tu milczenie świateł widzę ******ieni spostrzeżenie rys wzór na szkle kąty wskazują złamanie szkliwia rozsypie się odbicie czy śrubka przebije strukturę moment prawdy lustro oddziela mnie od czasu czas stanął zamiast odbicia śruby błyszczy lustro wkręcone we mnie jestem odbiciem prawdy jesteś po dwóch stronach wkręt ciemności prawda Twoich oczu

Gość tak_dlaczego
rozmawiamy

Gość I_s__h____m_y
dowiesz się kiedyś gdzieś od kogoś coś o co wszyscy Cię pytają a Ty odpowiadasz patrzeniem w oczy. dowiesz się co to znaczy przekonać się o cudzej szczerości. miałaś rację pozorną jest odwaga i prawdziwa jest ufność. pierwsza miłość to odwaga. szczere uczucie to ufanie sobie. od innych odróżnia Cię wrażliwość na niuanse. życie jest za krótkie by uciekać przed pytaniami. życie jest zbyt cenne by rozmawiać o powrotach. do zadawania pytań. odpowiedz sobie czy to odpowiedź. tracimy czas na rozmowy o życiu. poczekajmy na marzenia...