Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

90 procent facetow potrzebuje kobiety tylko do seksu

Polecane posty

Gość gość

pozostałe 10 procent to nieudacznicy i c***y. kobieta chce miłości - facet seksu i kompana do życia którego wid******obiecie. Oni nie kochają , widza tylko fascynację pięknym ciałem.

Gość gość
jak sobie wmawiaj babo

Gość gość
Ja tylko do gotowania i gderania o poranku. :)

Gość gość
ja jestem kobietą i potrzebuje tylko do jednego. :) na szczęście nie umiem się zakochać więc jestem zadowolona z układów zero-jedynkowych. :) gorzej jak gamoń się zakocha. :(

Gość gość
Kochać to można kota, psa, papużkę, a kobietę trzeba porzadnie przer***ać aby potem nie gderała jak ty.

Gość gość
Założycielka topiku to pewnie jedna z tych co ją co wieczór boli głowa. TAK. SEX JEST WAŻNY DLA FACETA tak jak dla was te gderanie o pierdółkach i ciągłe marudzenie.

Gość gość
A mnie rozwala to jak przeciętne, brzydkie kobiety myślą że mogą mnie mieć. Mnie...przystojnego faceta z dobrą pracą. Kobietą naprawdę poprzewracało się w główkach, myślą że załatwią wszystko swoją dupą...

Gość gość
temat ten założył frustrat,który żadnej nigdy nie przer***ał

Gość gość
Im tylko to w głowie. Do tego dochodza zdrady i rozglądanie się za innymi będą w związku. Im młodsza tym lepsza a i oczywiście megaseksowna.

Gość gość
i nie ma nawet odwagi wyluzować i iść na d****i

Gość gość
chcę misia do łóżeczka a po wszystkim odstawiam na półeczkę i niech się kurzy :) buhahaha

Gość gość
ja jestem kobietą i nie wstydzę się powiedzieć, że seks to podstawa. Jesteśmy zwierzętami i gdyby nie pociąg seksualny to byśmy się nie wiązali w pary i nie męczyli nawzajem. Nie wiem co jest w tym złego, najpierw pojawia się pożądanie, a jak jest nam z kimś dobrze (wygodnie) to decydujemy się na życie razem. Tak działa ten świat :)

Gość gość
Chyba nic mnie nie razi u faceta tak mocno jak: 1- głupota, 2-materializm 3- narcyzm

Gość gość
18:19 pociąg TGV czy pendolino? :P

Gość gość
gość dziś Już jakaś frustratka wyzywa prawiczków! Idź stąd

Gość gość
10 procent facetów myśli o miłości, a kobiet 100 procent. tylko ci bez pracy, bez perspektyw, w******** przez szukaja milosci . Ale powtorze po raz kolejny, że facet czuje tylko pożądanie a nie miłość.

Gość gość
Twoja teza ma się nijak do moich doświadczeń :) Każdy potrzebuje bliskiej osoby, a że z bliską osobą dąży się do zbliżeń to chyba normalne :) radzę zmienić towarzystwo i poszukać znajomych po burzy hormonalnej :)

Gość gość
W Polsce sex to sprawa wstydliwa. :) Nie mowi sie o tym.

Gość gość
Ameryke odkryla. Tak, mezczyzni szukaja na poczatku seksu i tylko seksu, od zarania dziejow tak jest. A jak kobieta im sie oprocz tego spodoba, to wtedy mysla o zwiazku, bo sa ludzmi i tez potrzebuja czegos wiecej niz tylko i wylacznie lalki do popychania. Takie trudne do pojecia?

Gość gość
Ale wiekszosc kobiet ma w glowie zaraz zwiazek, moze dzieci, wspolne zycie etc. A pozniej lament, ze mnie wykorzystal, przebzykal etc.

Gość gość
widać, że interesują was ******,cze skoro macie taką opinię o facetach. Można tylko wam współczuć niedorozwoju.

Gość dość ładna ale nie w typie
Zgadza się, większości chodzi tylko o dy/manko. Proszę zauważyć, że jak dana dziewczyna jest bardzo atrakcyjna w oczach faceta, to ten (o ile sam nie ma mega powodzenia) zazwyczaj będzie się starał (przynajmniej w początkowej fazie znajomości), zgrywał zakochanego, (udawał) że mu zależy - po to by mieć fajną samiczkę do seksu. Natomiast jak dziewczyna podoba mu się już mniej,tak średnio na jeża, ale według niego już jest w miarę ru/chable (choćby na raz) to i z mostu bez zbędnych kwiatków i kolacyjek zaproponuje seks, a jak dziewczyna odmówi, to bez mrugnięcia odpuszcza sobie znajomość. Ja jestem tego typu "byle jaką" kobietą, która od biedy może robić za materac bez prawa do zgłaszania jakichkolwiek "roszczeń" typu starania, wspólne wyjścia, związek. Tzn. szanse na związek sporadycznie się zdarzyły, ale z mężczyznami, którzy niestety mi nie odpowiadali. Atrakcyjne zgodnie z obowiązującymi trendami (np. podobizny Krupy) mogą przebierać/wybierać, ale fakt, że większość z tych facetów to będą bardziej mniej zakamuflowani roochacze a nie żadni pałający miłością romantycy.

Gość gość
kobiety zyskują w związku a facet traci dlatego kobiety dążą do seksu przed 30 a faceci się nie śpieszą co wcale nie znaczy, że kobiety chcą miłości a faceci tylko seksu.

Gość gość
to prawda, a faceci tępe bydło sie bulwersuje wykastrowac je/bane zwierzeta i po sprawie