Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OLx

Polecane posty

Gość gość

witam, mam pytanie zamówiłam ciuch na OlX no ibabka uprzedziła ze długi czas oczekwiania i nagle tej babki profil jest nie aktywny czy mozna jakos bezposrednio na jej e-mail napisac ze gdzies on bedzie w mojej skrzynce odbiorczej na wp czy to jest tylko przez olx?

Gość gość
No to pożegnałas się z hajsem. Olx jest dobry, ale tylko gdy sprzedający jest z tej samej miejscowości i odbierasz osobiście :)

Gość gość
nie nie, ogolnie to ja mialam zapłacic przy odbiorze to jest ten jeden plus ale bardzo zalezało mi na tych rzeczach i teraz to rozzumiem ze sie z nia nie skontaktuje ale gdy zamowie na innej stronie to mi jeszcze okarze sie ze przyjda te ciuchy

Gość gość
Dobrze zrobiłaś wybierając taka opcje. Tylko sprawdź przesyłkę przy kurierze. A co do kontaktu z nią to musisz poczekać.

Gość gość
no nie dość ze czekam ponad 3 tyg to babka nagle usunęła konto, myśle że to listonosz paczke przyniesie ale fakt ze nadal czekam mnie wkurza i nie wiem co robic.... bo widziałam na innej stronie te same ciuchy i tez jest długi czas oczekiwania

Gość gość
To napisz na kontakt z tamtej strony, może to ta sama i szuka więcej naiwnych ;)

Gość gość
nie nie wątpie, to w sumie ciuchy dla córki i sa one tez dostepna na fb takze mysle ze to nie ona, po prostu myslalam ze moze jakos jej napisze na inny e-mail bezposrednio na poczte jej a nie przez olx ale gdy przychodzi mi wiadaomosc na wp od olx to tam nie ma zadnego e-mailu tylko

Gość gość
myśłałam ze moze ktos miał podobny przypadek tu... a nie wiem czy czekac czy zamawiac nastepne bo jezeli przyjdzie paczka to przeciez musze odebrac