Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cosNieTak

Co jest ze mną nie tak?

Polecane posty

Gość cosNieTak

Witam, z pewnoscia ten watek juz byl niejednokrotnie, ale moze zakladajac nowy, dowiem sie czegos innego. Kazdy wszak jest w innej sytuacji. Mam 25 lat, po studiach, w kategorii wygladu z mojego punktu widzenia jestem calkiem przyzwoita :) nie mam raczej kompleksow, poczucie humoru tez mam, nie siedze w domu, wiecznie mnie nosi. A nie moge sie z nikim zwiazac powaznie. Poznaje ludzi, i tak nikt nigdy nie jest mna zainteresowany w ten konkretny sposob. I nie, nie mam duzych wymagan, nie potrzebuje bogatego faceta, nieziemsko przystojnego itp. Pytanie dosc denne, ale co jest wciaz nie tak?

Gość gość
ten konkretny czyli jaki?

Gość gość
Wszystko z Tobą w porządku, to jeszcze nie Twój czas, czekaj cierpliwie, a będzie dobrze i zjawi się królewicz, pamiętaj, że może być zaklęty w żabę, tylko Ty możesz z niego zrzucić klątwę.

Gość gość
Na pewno masz jakies konkretne pozadane cechy partnera. Moze srodowisko nie te? Ogolnie napisalas i ciezko wywnioskowac. Czasami trzeba czasu,a czasami cos w zachowaniu. Moze zachowujesz sie bardziej jak kumpelka?

konkretny czyli jak kobietą a nie koleżanką Nie wiem co Ci powiedzieć, tak bywa ;)

Gość gość
być może wszystko w porządku ale pamiętaj że każdy ma inny gust. Jeśli człowiek zakocha się np. w jednej osobie na milion to nie wiadomo czy to będziesz Ty a jeśli to właśnie Ty to czy podejdzie a jeśli podejdzie to cZy Tobie będzie pasował

Gość gość
Tak oczywiscie mam, byloby swietnie gdyby byl uczciwy, mial poczucie humoru, nie zaden gbur. Dokladnie i zeby byl mna zainteresowany, jako kobieta, i nie tylko pod wzgledem seksu. Bo tak najczęściej sie zdaza. ;/

Gość cosNieTak
wiem, na wszystko przyjdzie czas, tylko kiedy patrzę na innych, na przyjaciół, znajomych i widzę, że każdy jest w związku, czasami złym, czasami dobrym. To jakoś jest mi przykro, że ja nie mam kogoś tak bliskiego. Przykład, głupie Walentynki, nawet nie miałam z kim ich spędzić, mimo, że sobota ;)

Gość gość
ja tez nie znalazlam odpowiedniego faceta.

Gość gość
Mialam tak samo w wieku 25 lat. Teraz mam 30 i....nic sie nie zmienilo. To tak na pocieszenie...

Gość gość
dlaczego jedni maja a inni nie?

Gość cosNieTak
własnie to jest dobre pytanie.

Gość gość
bo zycie jest cholernie niesprawiedliwe, i pier...enie -nie szukaj - samo przyjdzie juz jest tak zalosne ze brak slow, przyjdzie chyba z d**y

Gość gość
Z tobą jest nie tak to, że jesteś jedną z tych osób, która patrzą na innych i próbują szukać przyczyn na forach internetowych, poza tym zapewne wszystko w porządku, ot nie każdemu jest dany ten przypadek poznania pasującej osoby.

Gość cosNieTak
prawda, tylko szukanie na siłę, jest chol*rnie upokarzające. Każdy potrzebuje trochę czułości, miłości, bliskości i to nie z litości, czy desperacji, tylko czegoś prawdziwego.

Gość gość
świat nie jest sprawiedliwy, łatwiej jest żyć jak się z tym pogodzisz i nie pytasz wiecznie "dlaczego"

Gość gość
Tyle, że szukać, a zadręczać się sytuacją to zupełnie inne rzeczy. Dobrze być otwartą na ludzi, ale nie widzieć w każdym potencjalnej miłości, nie dołować się, że inni mają, a ty nie i tak dalej, bo to nie ma sensu. W mówieniu "samo przyjdzie" raczej nie chodzi o zamknięcie się w piwnicy, po prostu o spokój ducha, bo niepokojem też niczego nie przyciągniesz, a tylko negatywnie będziesz się czuć :)

Gość cosNieTak
oczywiście, był okres, że się z tym pogodziłam, było mi wszystko jedno ... ale teraz jest inaczej. Pytanie brzmiało, co może być ze mną nie tak, a nie "czemu tak musi być".

Gość gość
A czemu od razu coś nie tak? Tysiące ludzi jest samotnych i wielu z nich myśli o bratniej duszy, ale mimo to jej nie spotykają. To by było za mało magiczne jakby to przychodziło do każdego, bo pomyślał że chce. Nie wyklucza to, że jeszcze nikogo nie spotkasz, bo ludzie spotykają partnerów naprawdę w różnym wieku, a ty jak sama mówisz wyglądasz normalnie i co najważniejsze masz okazję do spotykania ludzi, więc jeszcze coś się może zdarzyć.

Gość cosNieTak
w tym własnie problem, że jestem otwartą osobą, nie zamykam się w piwnicy i nie szukam na siłę miłości.

Gość y5yy5y5
No dobra, no to przechodzę do poszukiwań pierwiastka "nie tak" - nie uśmiechasz się - nie pachniesz odpowiednimi feromonami - masz podobny zestaw genów co przeciętny człowiek, a to w biologii niepożądane - nie odbijasz piłeczki zainteresowania, siedzisz i czekasz aż inni zaczną działać - jak ktoś ci się podoba to jesteś spięta hmmm....nie wiem gdzie jeszcze by szukać :)

Gość gość
Postaw na pokazanie nóg i cycków, zaraz się jakiś znajdzie, któremu się spodobasz, chociaż wiadomo, że zapewne nie tego sobie życzysz ;)

Gość cosNieTak
uśmiecham się, widocznie za bardzo :P co do feromonów, wiadomo, każdy ma swój typ.geny ok :D z tą piłeczką zainteresowań mogę się kłócić, nigdy nie jestem spięta ;) Chodzi mi o prawdziwy związek, chodzę na randki, nawet na tą chwilę spotykam się z jednym facetem, zawsze coś jest w końcu nie tak. Raz to, że nie wykazuje inicjatywy, raz to, że wykazuję za dużo inicjatywy (Jeśli wiecie o czym mówię). Nie wiem, może problem tkwi w tym, że nie potrafię tego wypośrodkować. :/

Gość y5yy5y5
Trudno, nie trafiłam. To może z kolei zbyt rozrywkowa jesteś i odstraszasz, bo wydajesz się być niezależną osobą, która sobie radzi. Niektóre dziewczyny byłyby zadowolone z tego "za dużo inicjatywy", ale ja doskonale wiem o co ci chodzi ;) trudno jest wypośrodkować sposoby życia, działania i charaktery ludzi, którzy się dopiero poznają, a co tu mówić, że te osoby powinny się darzyć miłością, pasować do siebie genami i innymi cudami ;) Przynajmniej wiesz, że działasz i nie tkwisz w marazmie.

Gość cosNieTak
Fakt, jestem niezależną kobietą. Zawsze starałam sobie sama dawać radę. Tylko to na dłuższą metę traci sens. Robić wszystko tylko dla siebie, czysty egoizm. Chyba nie rozumiem mężczyzn. Każdy chciałby czegoś innego, a jak dasz im wszystko czego chcą, to też jest źle :/ Dziękuję: y5yy5y5 :)

Gość y5yy5y5
Po samym pisaniu można ocenić, że jesteś ok, także pozostaje mi zarzucić jakąś pocieszanką ;) że na pewno coś w tym aspekcie u ciebie ruszy, bo jeśli nie, to byłoby łamanie praw, tych praw, które określają "bo tak ma być" :D hehe, spadam, powodzenia

Gość gość
Tak bywa w życiu, że za jednymi kobietami uganiają się dziesiątki, a inne muszą czekać na tego jedynego czy tam kilku.Chyba jednak szukasz na siłę skoro już masz takie doświadczenie z facetami i takie wnioski.

Gość gość
mloda jestes i na pewno kogos poznasz.

Gość gość
ja mialam przystojnych facetow a teraz jestem sama.

Gość cosNieTak
Mam doświadczenie z facetami, mam 25 lat, nie jest tak, że nigdy nie byłam w związku. Nie o to wcale chodzi. Już długo jestem sama.