Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie warunki muszą być spełnione, by mieć faceta?

Polecane posty

Gość gość

Chyba... czasem niemal żadne! oprócz tego, by być kobietą. -wygląd - niekoniecznie. Wiele otyłych i niezbyt ładnych dziewczyn kogoś ma. Kto w dodatku jest czasem w nie wpatrzony. Przykład z życia : dwie pary moich znajomych, mój wujek który nadskakuje ciotce, a ona jest naprawdę nieurodziwa -charakter... pfff. Czym większa suka, tym większe ma powodzenie :) dziewczynom pozwala się na więcej, jak powie idiota do chłopaka, to jakoś przejdzie, a jak chłopak do dziewczyny - to ojej, każą jej go rzucać, bo jej nie szanuje. Byleby mu dawała i miał respekt, to pozwoli sobą pomiatać a jak się później ocknie, to nagle uzna, że dziewczyny to takie zło -bycie uśmiechniętą (?) w myśl zasady, że lubią wesołe dziewczyny - lubią, ale smutasy, z miną na kwintę, często kogoś mają... -podobnie nieśmiałe -podobnie o innych wadach, które w teorii są dyskwalifikujące abstrahując od powyższych, często facetom wystarcza, że laska nie straszy wyglądem i jest miła i wydaje się normalna. Nic więcej. Byleby z kimś być. Takich trochę przypadkowych par jest naprawdę sporo, czasem się docierają, częściej nie - wynika z obserwacji otoczenia. A zaczynają ze sobą być, bo facet się starał, dziewczyna po prostu mechanicznie przyjęła zaloty, bo było jej miło, że ktoś zwrócił uwagę, no i dobrze kogoś mieć, i tak to funkcjonuje. nie wiem, z czego to wynika, mnie to ani ziębi ani grzeje bo wychodzę z założenia, że o swój wygląd i rozwój osobisty dbam nie po to, by kogoś złapać (co i tak nie jest konieczne, co udowodniłam wyżej), ale dla samej siebie. Ale co ja tam mogę wiedzieć? Wypowiadajcie się.

Gość gość
Ciekawe! zero odpowiedzi. Czyżby za długi temat?

Gość gość
Polscy faceci maja syndrom mamusi, oni nie szukają partnerek do rozmowy tylko wytrzymałej i wytrwałej baby która udźwignie ciężar ich chamstwa, niudacznictwa, lenistwa, która im wszystko wybaczy i która ich nie potrzebuje do niczego, bo to dla nich furtka przez która w razie potrzeby mogą się szybko ewakuować. Zwłaszcza jak zabraknie szmalu

Gość gość
Ale zależy jakiego chcesz miec faceta, większośc polskich prostakow zadowoli kura domowa stojąca nad garami 7 dni w tygodniu, której jedynymi zainteresowaniami sa seriale, tańce z gwiazdami i lokalne plotki

>>>Ciekawe! zero odpowiedzi. Czyżby za długi temat?<<< Nie :). x Tylko z GŁUPIM nie warto rozmawiać. Dlatego ludzie Ci nie odpisują :D.

Gość gość
misio, dlaczego głupim? Uzasadniłbyś to konkretnie, skoroś taki mądry. Ja piszę swoje obserwacje. Ale Ty, z tego co tutaj widzę, masz tendencję do krytykowania co 2 osoby. 20 letni chłopcy nie myślą jeszcze o kurze domowej, oni myślą o seksie ;)

Gość gość
hahah

Gość gość
każdy ma inne warunki. Mój chłopak ostatnio stwierdził, że lubi "wariatki". To też jakiś warunek

Gość gość
Mój kolega stwierdził, że lubi wredne, ale wiadomo że chodziło mu o pewien pazur, zaparcie, własne zadanie, a nie rzucanie w niego talerzami.

Gość gość
rzucanie talerzami to agresja, bycie wrednym to sposób zwracania się do innych