Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie byłem w związku bo byłem bardzo chudy

Polecane posty

Gość gość

I zadna mnie nie chciała próbowałem przytyć chodziłęm po dietetykach ale efekty były 5kg a potem sie waga przywiesiła i nie chciała nawet ruszyć po 5000kcal dziennie! MAm 25lat waże 65kg przy 183cm

Gość gość
Aha, i uważasz że Twoja waga jest powodem braku kobiety? Dalej sobie tak tłumacz, to zostaniesz 80-letnim prawiczkiem.

Gość piotrek121212
NIE ZRAŻAJ SIĘ Podrywaj mimo to!!!! Będzie dobrze!!!

Zacznij ćwiczyć, nabierzesz masy mięśniowej. Ja zawsze myślałam, że mój jest zachudzony, bo waży 70 przy 188, ale Ty to masakra.

Gość gość
Wygladam jak anorektyk probowalem ale panny mnie przekonały, że z taką sylwetką to za dużych szans na kobiete to nie bede mieć :/

Gość gość
Twierdza a nawet co piszą kobiety na kafe, że mężczyzni chudzi sa brzydcy

Gość gość
Próbowałem działać z kobietami ale jak mnie widziały takiego wychudzonego to olewały kompletnie albo mówiąć wygladasz na 40kg :/

Jak go poznałam to był suchy jak śmierć na chorągwi :D Teraz waży prawie 90 kilogramów, przybrał i trochę tłuszczyku i z 10 kilo mięśni.

Gość gość
Zrozumcie, że to nie wasza waga jest problemem, tylko wasze kompleksy. Ja też zawsze byłem chudy, nigdy nie ważyłem więcej niż 70 kg (wzrost 175) i jakoś nigdy mi to w kontaktach z kobietami nie przeszkadzało. Jasne, trafiałem na takie co od razu mnie skreślały, bo dla nich byłem za chudy, ale też poznałem mnóstwo kobiet, którym się podobałem. I tak jest do dzisiaj. Ważę 68 kg a żona mówi, że nigdy by mnie na innego nie wymieniła :)

Dokładnie. Mój nie dość, że był chudy, to jeszcze bardzo wysoki, rudy piegowaty. I jakoś nie wstydził się do mnie podejść i zagadać

Gość gość
Kobiety skreślają,bo czują się przy takim facecie mało kobieco i zwyczajnie GRUBO. No,bo kurcze przeciętna dziewczyna waży mniej więcej 55-60 kg w zależności od wzrostu a autor niewiele więcej.

Gość gość
Teraz to już wgl nie działam z kobietami dałem sobie spokój ogólnie mam niska samoocenę przez moją chudą sylwetką.

Bez sensu, chłopaku. Zacznij żyć, zamiast się zamykać w domu i szlochać w poduszkę.

Gość gość
Bo to prawda...mnie by nie przeszkadzał taki chłopak o ile nie wypominałby,że ważę niewiele mniej od niego.

Gość gość
Boje się że mnie panna wyśmieje, że taki przeraźliwy chudy jestem

Gość gość
No to masz odpowiedź na swoje problemy z kobietami - niska samoocena. Jakbyś miał w d***e to że jesteś chudy, to gwarantuję, że kobiety inaczej by Cię odbierały. A poza tym lepiej być chudym niż grubym :)

Gość gość
Przecież kobiety na kafe piszą, że takich mężczyzn nie chcą i to prawie każda! Twierdzą, że wolą mężczyzn z nadwaga 15kg niż takiego chudzielca

Gość gość
Taa, sugeruj się dalej tym co kobiety w internecie piszą ;)

Gość gość
Nie tylko na necie ale też realnie

Na kafe prawie każda kobieta rzekomo ma partnera powyżej 195cm wzrostu, powyżej 10 000 netto miesięcznie i powyżej 22cm w majtkach.

Ej, to ile one mają wzrostu, że potrzebują takich wielkoludów? Mój ma 188 i jest w cholerę za wielki dla mnie, wiecznie nosze obcasy.

Gość gość
Trafić na kobietę która akceptuje tak chudego faceta to jak wygrać 6 w totka

12 cm obcasy to nie jest taka męka :D Wiem z doświadczenia. Nic tylko zazdrościć tym genialnym, pięknym damom i ich boskim facetom. Btw. jak to jest, że z zachudzonego faceta wszyscy się śmieją, a jak laska ma 20 kilo niedowagi, to wszyscy posikani ze szczęścia?

Gość gość
Śmieją się kobiety na wychudzonego faceta a na mężczyzn z nadwaga 20kg to nie wgl i właśnie takich chcą chore!