Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ej, słuchajcie, pytanie dot. studiów, prosze pomóżcie!

Polecane posty

Gość gość

czy jak dam promotorowi do sprawdzenia pierwszy rozdział pracy lic. (to zdaje się warunek zaliczenia seminarium) to on mi od razu da wpis za sam fakt, że mam czy dopiero jak to sprawdzi? bo ja jeszcze nic nie mam napisane z pierwsze rozdziału, zaczęłam pisać od 3 bo myślałam, że moge pokazać mu cokolwiek, alee jednak podobno pierwszy. No indeksy trzeba oddać do końca przyszłego tygodnia, więc do końca tygodnia to może jeszcze to zdążę napisać(niestety na razie za cały dzień napisałam 2 strony, troche mi weny brak, jestem chora, źle sie czuję :() tylko poszłabym do niego w ostatniej chwili, ale czy on by mi dał wtedy ten wpis, czy będzie musiał najpierw mieć z tydzień na sprawdzenie tego? jak sądzcie?

Raczej najpierw powinien sprawdzić, zanim wpisze zalkę, bo równie dobrze mogłabyś mu przesłać mrówki na papierze, więc nie może wpisać tylko dlatego, że przesłałaś cokolwiek. Ale też nie jest tak, że potrzebny jest aż tydzień na przejrzenie, jednak z przyzwoitości wypadałoby wysłać najpóźniej tak ze dwa dni przed ostatecznym terminem wpisywania ocen.

Gość gość
Dzięki za odp, ale... Chętnie bym to zrobiła z przyzwoitości, ale nie dam rady na wcześniej napisać, szczególnie, że po drodze mam jeszcze poprawki do zdawania :/ Ja nawet mu tego nie będę wysyłać, pójdę do niego na dyżur. On jest raczej spoko, kurde, mam nadzieje, że rzuci okiem na to i da mi wpis bo inaczej to będę mieć problem :/

Gość gość
Wszystko zależy od promotora. Moja promotorka zawsze sprawdzała pracę przy mnie. I była straszą suką ale koniec końców się litowała, więc może też dostaniesz zal. Trzeba być dobrej myśli - napisz ile możesz i idź do jaskini lwa ;)