Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci nie chcą wiązać sięZkobietą, z którą uprawiają seks na 1 randce?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego tak jest?

Gość brokeninside87
to tak jakbyś spytała dlaczego osoby wchodzące do szaletu publicznego nie chcą sobie w domu zainstalować tego klopa, na którym się dobrze sikało przecież.

Gość gość
WON!

Gość gość
Bo faceci to zakłamani szmaciarze. Wykorzystają okazję ale ożenić to by najchętniej chcieli się z dziewicą albo taką, która miała jednego partnera wcześniej :D

Gość gość
@inaccessible89 - idealnie to ująłeś :)

Gość gość
facet zdobywa doświadczenie, którego chcą kobiety a kobieta nie ma mieć dużego doświadczenia

Gość gość
A ja jestem z facetem, z którym uprawiałam seks na pierwszym spotkaniu. Jesteśmy razem ponad 6 lat, za niedługo ślub.

Gość gość
tylko porządna i wartościowa kobieta uprawia seks z facetem na 1 randce a porządnych kobiet mężczyźni nie chcą tylko szmaty co czekają do ślubu!

Gość gość
o, znowu moje piękne oczy widzą tę najsłynniejszą pseudoaskę broken. a mało się nie posr/a na każdym temacie który ma w nazwie 'seks'. żal. idź do lekarza dziewczyno, bo masz wściekliznę macicy. bez pozdr. p.s. jeśli jesteś projektem jakiegoś gimba to wyjątkowo ch/ujowym.

Gość gość30
to nieprawda, żenię się z taką co na pierwszej randce sex był.

Gość gość
ja wziąłem za żone taką co na pierwszej randce był seks ale wczesniej miala jednego partnera 5 lat, wiec w czym problem?

Gość gość
Na pierwszej może nie uprawiałam, ale z jednym moim facetem poszłam do łóżka na jakis 3 spotkaniu po 3 tyg znajomości, bylismy potem razem 2,5 roku, z drugim byłam 5 lat, poszliśmy do łóżka na drugiej randce

Gość gość
jak jest bogata to sex na 1 randce nie przeszkadza.

Gość gość
ja tam bogata nie jestem napewno na kase nie polecieli :P

Gość gość
ja mysle ze to kobieta nie bierze na powaznie takiego zwiazku-podswiadomie,a oni jak psy wyczuja to.

Gość gość
tez jestem w takim związku .

Gość gość
Niech w koncu zrozumieja ze sex na pierwszej randce nie swiadczy o charakterze .

Gość gość
właśnie BROKEN dała bardzo dobre porównanie a żal ściska dupsko tobie, że mało jest chętnych i ładnych jednocześnie kobiet aby dawać a ty, zapewne brzydal, byś się chętnie wyżył. Uderz w stół a nożyce się odezwą, to takie straszne jak w jajka ciśnie a nie można pójść do kibelka :O

Gość gość
Ja sobie w ogóle nie wyobrażam jak można się przespać z facetem, z którym nie jestem w żadnym związku, to jest czyste k******o, bo jeśli jestem z facetem, spotykamy się itd to wiadomo, ze do sexu w końcu dojdzie.