NicNie 0 Napisano Marzec 7, 2015 Ktoś stosował? Jakie efekty? I najważniejsze. Od ilu lat można stosować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marysia_k Napisano Wrzesień 14, 2015 Jestem w połowie trzeciego opakowania i jak do tej pory udało mi się zrzucić 8 kilo :) Efektu jojo nie zaobserwowałam, czuję się dobrze, nie ciągnie mnie do słodyczy. Brałam różne suplementy na odchudzanie, ale jeszcze z żadnymi nie schudłam tak dużo w ciągu stosunkowo niedługiego czasu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jola Gaduła 0 Napisano Wrzesień 14, 2015 nikt nie stosował i nie zamierza ps. kolejny spam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość izunia33 Napisano Wrzesień 23, 2015 spam spam spam, kafeteria schodzi na psy, ostatnio chciałam dodać post o problemach w moim związku, rozpisałam się jak w wypracowaniu i co...? z automatu wykryło, że to spam. no napewno :/ dajcie już spokój z węszeniem tych spisków wszędzie, bo zacznie to wyglądać albo już wygląda jak Smoleńsk normalnie :/// wracając do tematu, bo po to weszłam w ten wątek żeby się czegoś dowiedzieć, ma ktoś jeszcze jakieś doświadczenia z tym suplementem?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dulcia9 Napisano Wrzesień 25, 2015 teściowa brała jakieś tabletki z piperyną, ale co to było i ile schudła to nie wiem, ale generalnie schudła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bilia Napisano Październik 5, 2015 Stosowałam Piperine przez 10 tygodni i schudłam 8 kilo, najbardziej pomogły mi przed "napadami" na słodycze, bez problemu udało mi się zastąpić snikersa marchewką i na dodatek zdrowe przekąski zaczęły mi smakować! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martyna899 Napisano Październik 9, 2015 Jeżeli naprawdę istnieje coś, dzięki czemu przestanę żreć słodkie i tyć to już wstaję i idę do apteki!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 29, 2017 Z autopsji polecam oryginalne Zioła Tybetańskie na odchudzanie, naprawdę jestem zaskoczona ich skutecznością :). Kasia. https://www.youtube.com/watch?v=FsxHPTCTCE4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach