Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ruski chcą iść na kijów!

Polecane posty

Gość gość

jak myślicie? straszą usa że jak dozbroi ukraińców to ruski pójdą na kijów boję się że nas napadną wszyscy szumią że będzie 3 wojna ale może ruski chcą tylko ukraine? co na ten temat sadzicie?

Gość gość
Masz czas do września by nauczyć się badać pa ruski

Gość gość
wojna zaczela sie 10 kwietnia 2010 roku 5 dni przed moimi 27urodzinami dzis mam 32 lata tzn 15 kwietnia i wiem jedna bede strzelal do ruskich jak do psów mialem w to w snie wiem ze sny sie spelniaja :) bede ich patroszyc jak rzeznik ta pieprzona swoloc no chyba ze rosja sie obudzi w pore i ludzie otrzezwieja bo jak nie to nie wyjda zywi z mojej ziemi ani nikt kto ta rosje popiera tak mi dopomóz Bóg i sw Michal Archaniol Amen

Gość gość
będę im strzelał prosto w plecy

Gość gość
NKWD Nie Kradnij W Domu

Gość gość
Ale amerykance się z was cieszą :o

Gość gość
ku‍r‍wa skąd się takie tempaki biorą ? :o myślicieli ze jak Rosja będzie chciała napaść na Polskę to wyśle tu zielone ludziki byscie mieli komu w plecy strzelać? W najlepszym wypadku jepnie nam w strategiczne punkty iskanderami w najgorszym zgodnie z najnowsza doktryna dostaniemy atomowka i nawet nikt tu nie wpadnie bo będzie to jedynie pokaz siły niedźwiedzia dla szczekajacych kundli usraela

Gość midok
A ja nie zamierzam umierać za kreskę na mapie.

Gość gość
Putin jeszcze przed olimpiadą w Soczi podjął decyzję o powiększeniu obszaru Rosji jak za czasów ZSRR.Najważniejsza jest Ukraina,potem pribałtyka czyli Litwa,Łotwa,Estonia,następnie Nadniestrze i Mołdawia oraz Gruzja.Przywrócenie mocarstwowości ma nastąpić do setnej rocznicy wybuchu rewolucji październikowej (Noc z 26/27 pazdziernika 1917) czyli zostało 2,5 roku.

Gość gość
To tylko kwestia czasu zanim napadnie na Polskę..