Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

osoby bezdzietne

Polecane posty

Gość gość

powinny otrzymywać nagrodę darwina gdyż swoimi głupimi życiowymi decyzjami przysłużyli się naturze eliminując z puli genetycznej swoje głupie geny niezdolne do przetrwania :) a każdy zdrowy organizm dąży do przetrwania swoich genów i ich rozmnożenia :)

Gość gość
ty chyba nie wiesz na czym polega nagroda darwina ..

Gość gość
Autor to nieszczesliwa matka czy niezaradny ojciec?:-):-)

Gość gość
no na tym że ktoś podjął głupie decyzje które wyeliminowały jego geny z puli genetycznej ;) a efektem tych decyzji jest np śmierć przed spłodzeneim potomstwa okaleczenei swoich genitaliów lub właśnie PODJĘCIE GŁUPICH DECYZJI ŻYCIA W POJEDYNKE JAKO SINGIEL :P

Gość gość
wlasnie widze na miescie jakie genialne geny chodza po miescie.. :O

Gość gość
Twoje geny i tak wyginą po siedmiu pokoleniach. To już pewne, chociaż z reguły stanie się to dużo wcześniej. I tak każdego czeka to samo, ciebie i twoj****chory też. Nie masz się czym szczycić, może jedynie brakiem wiedzy, w dzisiejszych czasach ludzie to lubią.

Gość gość
chodzić mogą lae nie przekażą ich dalej ;) a ty magda nie mów co mam robić

Gość gość
ja przynajmniej na starość nie zostane sam :)

Gość gość
To współczuję, że jesteś tak nieudolnym frajerem, i przez to nie potrafisz żyć w pojedynkę. Bydło niestety potrzebuje stada, najlepiej sporego. Człowiek inteligentny potrafi wyciągać wnioski i nauczyć się życia w pojedynkę, bez użalania się nad sobą z tego powodu. Po a tym polecam odwiedzić domy starców przed wyciąganiem takich wniosków.

Gość gość
człowiek inteligentny potrafi przewidzieć skutki swoich decyzji :) ale spoko natury nie oszukacie i według moich guru Darwina i Freuda jesteście single przegranymi frajerami :P

Gość gość
Jakie skutki? Takie, że wykupię sobie domek w Tajlandii a ty wylądujesz w domu starców(prawdopodobnie)? To, że czytam interesującą książkę a ty odrabiasz do niczego ci nie przydatne lekcje za bachora? Bo takie skutki też przewidziałam. Wiesz na czym polega nagroda Darwina? To poczytaj.

Gość gość
ale ty masz c*****e życie na tej tajlandii... takie smutne i nikomu nie jesteś potrzebna puste życie

Gość gość
każdy antropolog psycholog itd powie że zdrowy na ciele i umyśle organimz dąży do przetrwania swoich genów i rozmnożenia wszystkie odstępstwa od tych dwóch podstawowych instynktów są patologią :)

Gość gość
Ok, mogę być patologią. A teraz idę się zrelaksować przy świecach i przy dobrej książce bo sporo czasu mi poszło na tą dyskusje. Pa :'p