Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Dlaczego Brunet nie chce fikać?

Polecane posty

Gość B3N
Marzy mi się???? A przeczytaj sobie, co napisałem, tylko dokładnie. Taka moja propozycja tym razem :P

Gość B3N
no, znowu mi wtykasz czego nie napisałem. nie marzy mi się!! zresztą nie dałbym rady, czasem przy jednej "opadam z sił" :P i muszę sięgnąć do szuflady :)

Gość B3N
fikołek, grasz dzisiaj jak niedogodzona :(

Gość Albert Faja
Idealna para Idealna parFikula i Maciula, on był ciut za młody, ona ciut za stara. On jej poszukiwał, ona nie szukała, on był nieszczęśliwy, ona udawała. Lecz życie przekornie drogi ich przecięło, jemu zależało, jej niby nie "wzięło", On był zakochany, lecz jej nie powiedział, więc ona przywdziała kolce jeżozwierza. Gdy Maciek podchody robił nieustannie, ona jego chucie topiła wciąż w wannie. Gdy ją elokwencją wiecznie egzaltował, ona wtem myślała: "pewnie, tak żartował". Kiedu nagle Fikuli w sercu coś tam drgnęło, Maciek odżałował, jemu przeminęło. Ona zaślepiona wabiła podnietą, myśląc, dzikie żądze podkręcą ciut jego. Maciek już nie baczył na jej firmamenty, nie uległ pokusie, mimo jej zachęty, I tak podchodzili do siebie z ostrożna, ale sami wiecie, ile wciąż tak można? Byli tak podobni, że od diabła wzięci, mimo, wielkich uczuć byli nieugięci. Kiedy on jej nie chciał, ona jego chciała, kiedy on ja kochał, ona nie kochała. Choć za każdym razem były te anonse, miewali humorki, poskramniając żądze. Trwając w upartości i dumą kąsając, niszczyli uczucie, siebie zabijając. Tak płynęły najpierw dni, póżniej i miesiące, a im było trudniej, żyjąc wciąż w rozłące. Nadal się kochali, chociaż w sercu wskrycie, dwojgu uparciuchom, tak minęło życie. Los im podarował miłość nieprzeciętną, oni udawali, że im wszystko jedno, Przydałby się morał na koniec wierszyka, jeśli znajdziesz miłość, to z dumą nie brykaj.

Gość B3N
No :)

Gość gość
I to by było rozwiązanie, Żaden normalny, myślący facet nie wytrzyma z tą nudną jęczydupą. Tylko niech trolątek nie robią.

Gość Albert Faja
Ha ha obrazliwy ,spójrz na swoje durne tematy,sama nakrecasz o sexie ,niespełnionej miłosci i fikaniu w łóżku

Gość Albert Faja
co założysz temat to go wkleje :D:D:D:D

Gość Albert Faja
Twoje zyczenia są gooowno warte ,powtarzasz się jak stara płyta bez celu ,ty swoje ja będe swoje wklejał :D:D

Gość Albert Faja
Fikula jest zakochana bez pamięci w Macku .B. z topicu Kasztanowa Kuchnia:D

Gość gość
Po raz kolejny dziś pieprzysz trzy po trzy. Przeczytaj sobie co to jest trolling przygłupie.

Gość Albert Faja
Pani Fiku Miku była chora i leżała w łóżeczku. I przyszedł pan doktor Maciek: „Jak się masz, koteczku?!” „Źle bardzo…” - i łapkę wyciągneła do niego. Wziął za puls pan Maciej poważnie chorą, I dziwy jej prawi: „Zanadto się Bruneta chciało, Co gorsza, nie blądyna, lecz mnie samego ; Źle bardzo… gorączka! Źle bardzo, koteczku! Oj długo ty, długo poleżysz w łóżeczku, i będziesz pisac dalej bzdury na kafe ,ciągnąc na siłe te same topici ,spotkamy się w łózku i pofikamy koło twojej żyći

Gość Albert Faja
fikuMikuu dziś i kto tu jest trollem? ktoś kto zakłada własne tematy czy ktoś kto tylko podążą za mną i hejtuje? @@@ boli cię to lepiej się przyznaj ile płaca ci za to projekcie z kafe