Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Dlaczego Brunet nie chce fikać?

Polecane posty

Gość gość5
Aha. A delikatnie nie wyklucza ostro:):):) Nie wiedziałaś?:):):)

Gość gość
gość 5:) nie, ja nic nie robiłam. Po prostu czytam i nie widzę tu logiki autorki, której brak innym zarzuca.

Gość B3N
Podchodzi kobieta do swojego mężczyzny, mówi do niego " Mój Ty Misiu" ---- i bach mu wibrator w tyłek :D To "na misia z nienacka"

Gość gość5
Gość:) O ty cholero! To Ty wymuszałaś anal na misiu?:) x Patrz fiku, widzisz dziecko, czasem jest tak że misie robią coś dla misiowych:) Tak jest w normalnym związku, jak napisała gość:)

Gość gość5
Gość nic już nie tłumacz:) Ja się tylko wydurniam, bo mnie ta fiku rozśmieszyła:)

Gość gość
Ja pierdolę, to naprawdę kretynka. Jezus Chrystus w sukience, przemawiający za miliony i uważający, że wie co sprawia przyjemność każdej kobiecie.

Gość B3N
Miś coś robi dla misiowej, misiowa dla misia, i szczęsliwe i słodko sobie żyją.

Gość gość5
Tylko że Anastazja wyraźnie powiedziała że nie życzy sobie analu i Chistopher Grey przystał na JEJ warunki :P:):):)

Gość gość
fiku aobiecuje ze cie stad usune moze nie dzis, nie jutro, ale przyjdzie czas na ciebie juz sie zbliza uprzedzam, ze bedzie to twoj bolesny upadek:) poki czas, radze, bys odeszla sama, z godnoscia:)

Gość gość
Krótkie podsumowanie dyskusji w klimacie autorki: fikumiku w d***e byłaś, g****o widziałaś. O erotyce wiesz tyle, ile dziecko, w dodatku upośledzone.

Gość B3net
Nie wiem, nie czytałem tej książki, moja pani czytała i powiedziała mi, że szkoda mojego czasu, bo ona do samego końca tej książki czekała na coś ciekawego i podobno sie zawiodła. Więc i filmu nie widzieliśmy.

Gość gość5
cd dot Grey.. Wspólnie poszukiwali nowych doznań które pasowałyby im obojgu, on tylko wyznaczył kierunek, a ona zaznaczyła granice. A kiedy coś jej zniespasowało to powiedziała "dość". Widać że nie oglądałaś fiku, a się wypowiadasz:):):) A film jest lipa to inna sprawa:) Ale z jakiego powodu tak uważam to Ci tłumaczyć nie będę bo i tak nie zrozumiesz:)

Gość goscona
Podoba mi się tutaj :)

Gość B3N
O. kolejny temat, czy kobietę można bić delikatnie ? :P Jasne , że można, lekki klaps i panna staje w ogniu, coś innego też staje :)

Gość gość
nie bedzie to bolesny upadek tylko wirtualny obiecuje a juz niektorzy rece zacieraja i czekaja:) takze rozwaz propozycje i nie mow pozniej, ze nic nie wiedzialas:) czas odliczany:10..9...8...7 ....

Gość goscona
Książka była kiepska, a film jeszcze gorszy. Gnioty. Ale gospodynie zadowolone, szukały w domu gadżetów. ;)

Gość gość5
Generalizujesz, urżnełaś się:)

Gość gość5
To sobie teraz pogadajcie:):):)

Gość B3N
czy można zajuść w ciążę na odległość? no pewnie, jednak odległość musi być mniejsza od długości.

Gość goscona
Nie :) byłam kiedyś w takim związku. Czytające Greya marzyły by je skuć i ostrzej potraktować. A Ich faceci niestety nie czuli tego.

Gość B3N
no właśnie, czy lekki klaps to klaps ręką, a jaki to klaps wykonany dyszlem od wozu?

Gość B3N
otóż to, tylko kiedy to jest "ostrzej"? czy wystarczą kajdanki lub liny, czy może już jak są haki w ścianach i suficie, żeby uprząż podpiąć, a w szafie pejcze i skórzana bielizna? Czy możliwie byłoby ostro i delikatnie jednocześnie?

Gość gość5
Ale fiku już wiemy skąd to nastawienie, naoglądałaś się Greya po prostu:):):)