Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

założyłam konto na sympati ze zdjeciem super laski i niezbyt ladnej dziewcyzny

Polecane posty

Gość gość

na konto superlaski mam kilkadziesiat wiadomosci dziennie i tyle samo oczek, propozycje sponsoringu, deklaracje milosci, zakochania pisza faceci Ci przystojni i Ci niewyjsciowi, niesmiali zamienie z takimi kilka wiadomosci a kiedy nie nadazam odpisywac, sa w szoku bo uwazaja ze przeciez tak idealnie do siebie pasujemy, ze jestem swietna dziewczyna itd X na konto niezbyt ladnej dziewczyny (nieumalowana, rysy twarzy mocno przecietne w strone brzydkie)nie pisze wlasciwie nikt, 2 razy ktos napisal sam z siebie i kilka razy odpisali z laska jak ich zaczepilam..ale kontakt szybko sie urywal X tak to wyglada :O X a kolesie najbrzydsi, bezrobotni, niepotrafiacy budowac zdan wielozłożnych słowem najwieksi nieudacznicy a takich z conajmniej połowa pisze mi na konto superlaski... a na konto "brzyduli" nawet nie odpisuja.. ciekawe wymagania..

hahah zalosne ze tacy faceci ktory sami sa brzydcy i nic soba nie reprezentuja szukaja pieknosci ktora na nich nawet nie spojrzy

Gość gość
najwiekszy menel i smierdziel zyczy sobie miec łądna dziewczyne nie wiem czemu cie to dziwi

Gość gość
tak? no popatrz ja zalozylem dwa konta jedno do biznesu a drugie rodzinne wszyscy wybrali biznes

Gość gość ann
czasem im gorszy koleś, tym większe wymagania, nieadekwatne do tego, co sam sobą reprezentuje (np. stary 45 letni kawaler, co nigdy nie był w dłuższym związku, bardzo brzydki, bezrobotny i z poważnymi problemami emocjonalnymi szuka zaradnej, bogatej, pięknej), fajni faceci często mają przeciętne z urody kobiety (ale nieprzeciętne pod innymi względami)

ale gdzie jakis paszczur do ladnej dziewczyny troche samokrytyki

Gość gość
koncart zyczen prosze zostawic na inna okacje

Gość gość
samokrytyka u osoby z kompleksem wyższości? nierealne

Gość gość
A mogłaś załozyć po prostu konto dziewczyny ZWYKŁEJ, nie straszącej wyglądem. Nawet mogła być umalowana, ale nawet z tym makeupem po prostu zwyczajnej, nie wyróżniającej się z tłumu. Wtedy to byłby moim zdaniem lepszy test

Gość gość
zwyklej i ładnej, o to mi chodziło

Gość gość
Tak samo ladnej lasce beda sie podobali najfajniejsi faceci, a brzydkiej dokladnie tez ci najfajniejsi. To, ze tobie sie ktos nie podoba nie znaczy, ze jemu podoba sie ktos, kto dla ciebie jest brzydki. To nie tak dziala.

Gość gość
19:29 swój powinien szukać swojego. jeżeli frajer z bachorami na głowie, po przejściach, ze schizofrenią, fatalnym wyglądem i charakterem szuka bogatej, pięknej, szczupłej laski to znaczy, że nie jest frajerem. Jest mega frajerem. powodzenia w poszukiwaniach.

Gość gość
ale czego Ty się czepiasz ? Są ludzie głupi, którym nie przetłumaczysz pewnych rzeczy. I ja ci radzę, załóż profil ze zwykłą i ładną dziewczyną, bo sorry, ale nietrudno zgadnąć, że brzydkiej nie chce niemal nikt, tym bardziej ludzie na portalach randkowych, którzy tam szukają bóg wie czego ale czy zwykłą.. to musiałabyś sprawdzić

Gość gość
zartujesz? zwykla dziewczyna nikogo nie obchodzi, chyba ze ma protektora, nazwisko badz uwielbia podlizywac sie przelozonym

Gość gość
zreszta dokladnie to samo mozna powiedziec o zwyklych chlopakach :classic_cool:

Gość gość
''swój powinien szukać swojego. jeżeli frajer z bachorami na głowie, po przejściach, ze schizofrenią, fatalnym wyglądem i charakterem szuka bogatej, pięknej, szczupłej laski to znaczy, że nie jest frajerem. Jest mega frajerem'' Malo kogo obchodzi twoje zdanie, ludzie z oczywistych przyczyn szukaja najlepszych partnerow, a ty mozesz sobie najwyzej poujadac na forum i wyzywac od frajerow.

Gość gość
zwykła dziewczyna też obchodzi, ale poznanie się musi nastąpić od razu w realu, ktoś się zauroczy z powodu pewnych cech, a na zdjęciach zazwyczaj ocenia sie faktycznie tylko po rysach twarzy, jak ładna to lecą jak psy, jak zwykła to pomijana

Gość gość
ja mysle, ze ta druga laska - przecietna, to autorka, która nie znajdowała zainteresowania, i dała zdjecie super laski, zeby zobaczyc, czy na tym portalu nie ma ruchu, czy tez moze ona jest faktycznie nieatrakcyjna. Tyle ze tego typu poratale skupiaja pewnie róznych niewyzytych zboków, co nie szukaja partnerek tylko kogos do szybkiego bzykania, przeglądaja zdjecia na zasadzie katalogu i wybieraja najładniejsze

Gość gość ann
znam małżeństwa, co poznały się przez internet, udane, więc się nie zrażajcie, tylko obserwować, nie ulegać magii pięknych słówek, co niewiele kosztują

Gość gość
Chyba logiczne, że na tego typu portalach najpierw ocenia się wygląd. A kobiety to nie patrzą tam na zdjęcia? Bądźmy realistami.

Gość gość
A czego ty oczekujesz ,ze poleci na charakter Gdy faceci to wzrokowcy

Gość gość
autorce wątku chyba nie chodzi o to na co kto poleci, tylko o brak minimum samokrytyki u niektórych panów, znaj proporcium mocium panie

Gość gość
bo pisze "a kolesie najbrzydsi, bezrobotni, niepotrafiacy budowac zdan wielozłożnych słowem najwieksi nieudacznicy a takich z conajmniej połowa pisze mi na konto superlaski... a na konto "brzyduli" nawet nie odpisuja.. ciekawe wymagania.."

Gość gość
tak to już jest skonstruowane, kobieta musi być piękna zaś facet odrobinę ładniejszy od diabła :)

Gość gość
"tak to już jest skonstruowane, kobieta musi być piękna zaś facet odrobinę ładniejszy od diabła" byc może ale wtedy musi nadrabiac zaradnoscia, dobrze płatna posada, dobra gadka... a nie taki bezrobotny lekko uposledzony leń który w ogole nie potrafi sie wypowiedziec

Gość gość
Lekko upośledzonych bezrobotnych leni czeka zwykle samotność i eliminacja z puli genetycznej jako biologiczne bezpotomne odpadki, czyli wychodzi na plus. Kobiety powinny bezwzględnie segregować potencjalnych kandydatów do płodzenia potomstwa.

Gość gość ann
gość dziś tak to już jest skonstruowane, kobieta musi być piękna zaś facet odrobinę ładniejszy od diabła usmiech.gif łudzicie się Panowie, że kobiety nie są wzrokowcami? ależ są i to nie mniej niż Wy sami, i to prawda brak urody można częściowo (nigdy zupełnie) nadrobić innymi walorami, ale szpetoty nadrobić się nie da niczym, a szpetny wgląd i szpetny charakter połączony z brakiem życiowej zaradności eliminują z puli rozrodczej, bo w większości nie jesteśmy masochistkami i chcemy dobrze dla naszych dzieci

Gość gość
a ja ma dwa konta: jedno na wypłatę z pracy a drugie na rządowe kradzieże, i to drugie jest KOLOSALNE :)

Gość gość
a mnie kobiety lubią :) nie mam z tym żadnego problemu, jakoś chcą mieć mnie tylko dla siebie :) zarówno młode (20lat) jak i starsze (47lat) ale dla mnie to normalne

Gość gośćgargamel
Ale co myślałas , ze będzie na odwrót? Poza tym portal randkowy to jedno. Uwierz ze gdyby te dwie laski robiły taki test na imprezie, np domowce jakiejś, to wyniki byłyby podobne, zbliżone do zera, bo największe branie na żywo maja właśnie te przeciętne