Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 16 lat i jestem w ciąży

Polecane posty

Gość gość

:(

Gość gość
trudno co zrobisz, urodzisz, wychowasz i pojdziesz do pracy i ebdziesz zyc jak miliony kobiet w polsce

Gość gość
Nie smutaj się ,masz chociaż jakieś wsparcie w rodzinie?

Gość gość
jak dawałaś duupy to masz, wcale mi nie żal takich młodocianych szmat

Gość gość
rodzice mówią, że to nic i się cieszą mama się szukuje, żeby bawić dziecko zwalnia się z pracy, chcą żebym skończyła szkołe i poszła na studia, ja się boję zmian

Gość gość
boisz sie czy nie boisz czas i tak zrobi swoje

Gość gość
To normalne ze się boisz,masz wielkie szczęście ja byłam sama w dodatku chcieli żebym dziecko oddala do adopcji,ale się nie dalam. A ojciec dziecka,czy on tez Cie wspiera?

Gość gość
on jest w tym samym wieku co ja, boi się też jesteśmy oboje sparaliżowani, ale w stałym kontakcie my i nasze rodziny

Gość gość
sparaliżowani ze strachu oczywiście, ja się boję porodu, i w ogóle wszystkiego się boimy

Gość gość
rodzice nas wspierają i my sami ale w ogóle czuję że wszyscy nami gardzą wokół i chcieli by kłody pod nogi rzucać

Gość gość
to ty masz cudownych rodzicow normalny rodzic najpierw by sie wkurzyl, zwyzywal a potem ochlonal i podjal racjonalna decyzje . racjonalna to taka ktora wszystkim pasuje dobrze ze urodzisz i ci pomoga ale pamietaj do konca zycia o tym, ze nie wszyscy maja takich rodzicow, wiec nie sprawiaj im juz wiecej dodatkowych problemow

Gość gość
To jestes maloletnia prosta tutka i ? Mama z tata beda ci musieli alimety placic bo sie ciulem nieumiesz bawic a dorosla udajesz:-(

Gość gość
16 latkowie i dziecko masakra, podziwiam twoich rodzicow dluuugggo by minelo nim przeszlabym nad tym do porzadku dziennego. nie wyrzucilabym corki z domu i zapewne pomogla ale dlugo bym sie z tym oswajala a ty sie dziwisz ze ludzie na ciebie patrza?? niestety ta fama odbije sie zwlaszcza na waszych rodzicach, beda ploty ze tak was wychowali

Gość gość
o jaaa, ja bym w zyciu z domu nie wyszla jakbym zaciązyła w wieku 16 lat. nie masz sie czym chwalic. ludzie gadaja a co chwalilas sie? zima jest mozna brzuch zakryc w twoim wieku do conajmniej do 6 miesiaca. ludzie sa okrutni zobaczysz co bedzie po porodzie, trzeba bylo myslec wczesniej. na sex gotowi ale zeby gumke kupic to juz nie

Gość gość
Jak nie uważałaś jak robilaś to teraz rób jak uważasz.. Głupia gówniara. Do książek a nie sie gzić po kontach!!!