Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotny dzień kobiet

Polecane posty

Gość gość

nie będzie kwiatów od nikogo ewentualnie brata, któryś już rok, przestałam liczyć już na cokolwiek

Gość gość
ja też :(

Gość gość
No ciekawa jestem. Dziś zwiał bawić się z kumplami. Jutro albo da ciała albo stanie na wysokości zadania.

Gość gość
Pomocy! Dostałam dzisiaj kwiatki od mojego "ukochanego" poczta kwiatowa... Gdy zapytałam czemu w taki sposob .a on ze wczoraj nie mogl przyjechać jutro nie moze bo ma jakies obowiazki zawodowe gdzies musi jechać, a ja pytam a dzisiaj? A on do mnie ze planowal by przyjechać na noc ale skoro to nie wyszlo bo jutro musi jechać to nie wpadł na to żeby przyjechać w dzien.(mieszka ok.4 h stąd),pytam czemu mowi ze skoro nie wyszlo mu to co planowal czyli przyjechać na noc to nie wpadł na to by przyjechać w dzień...strasznie się poklocilismy gdyż stwierdziłam ze dal mi do zrozumienia ze tak naprawde jestem d****a! Skoro chcial przyjechać na noc a nie wpadł by przyjechać w dzien.wydaje mi sie ze to ważny dzień tym bardziej ze od 3,lat odkąd jestesmy razem nie spędziliśmy nigdy dnia kobiet ani walentynek razem a nawet ostatnio zapomnial o moich urodzinach

Gość gość
współczuję twojemu facetowi :-O

Gość gość
No to uważaj na takiego gagatka Też się kiedyś z takim spotykałam i zachodziłam w głowę ile miałam tych konkurentek. Stwierdziłam że każde kłamstwo kiedyś wyjdzie na jaw i rzuciłam drania. Potem co roku dostawałam kartki na walentynki i inne okazje Kiedyś podejrzałam jego konto na allegro(lubi tam zakupy robić) I naliczyłam około 20kartek:D czyli niezły był z niego zawodnik!:D

Gość gość
Czemu wspolczujesz?

Gość gość
faceci sa niedomyślni, chociaz kwiatki Ci wyslał, ja pewnie nawet tego nie dostane

Gość gość
ja też będę sama... Wole już traktować ten dzień jak każdy inny, tak jest łatwiej.

Gość gość
21:21 nieprawda Oni są domyślni ale szybko się rozleniwiają! Daj im powód by nie pamiętali (sama zapomnij że jesteś solenizantką na przykład)a zapomną na zawsze.

Gość gość
Tak samo jest w każdej innej kwestii Nie wymagasz i odpuszczasz bierzesz to na własne bary Potem już niczego nie zmienisz chyba że ty się zmienisz w jego oczach na lepsze oczywiście wtedy możesz wykorzystać moment na zmiany! Starej żonie się nie należy ale odświeżonej-oooo to już kwestia otwarta!:) Zna się trochę tą męską psychikę;)

Gość gość
Czemu na noc to by przyjechał ale jeśli na godzinę w dzien dla samego faktu to powiedzial ze bezsensu (tym bardziej ze ostatnio ciągle pisal zw mi udowdnk jak mnei kocha itpbo ciągle cos zle bylo)

Gość gość
A czy w związku sternikiem może być mężczyzna? Wątpię Facet zawsze leży na kanapie z wędką i łowi a ster trzyma kobieta i na ogół do niej należy decyzja w którym kierunku płyną! Jak płynęłam w swój pierwszy rejs ze swoim mężem fizycznie prawdziwą łodzią to dokładnie tak to wyglądało, nawet miejsce połowu musiałam wskazać ;)

Gość gość
Także śmiem twierdzić że każdy facet szuka sobie takiej sterniczki na całe życie. Musicie brać sprawy w swoje ręce drogie Panie!

Gość gość
kurffa spójrzcie w lustra jedna z drugą. Kim wy jesteście do cholery? To już facet nie może wyjśc z kumplami? skoro uciekła to pewnie miał powód. a ten drugi to co? 8 godzin jazdy , żeby zobaczyć twoją skwaszoną gębę? Obudźcie się!

Gość gość
No spoglądam Jak zwykle słodka buzia duże piękne oczy ponętne usta długie włosy

Gość gość
no proszę taka piękna buzia, a o kwiatka się musi prosić :-D przejrzyj na oczy

Gość gość
też to ostatnio zauważyłam, że często duzo brzydsze kobiety wiąża się z przystojnymi facetami ( nie rozumiem szczerze mówiąc tych facetów ) a potem takie problemy wychodzą

Gość gość
A ja znów dostanę jak co roku kwiaty od kilku facetów...( nie sypiam z nimi-koledzy) ale i tak będzie mi gdzieś w głębi smutno, bo wolałabym chociaż jeden kwiatek od tego faceta, który mi go nigdy nie dał...

Gość gość
21:36 Nie mów hop bo jeszcze nie 8 marca na razie 7my! A słodka buzia też się może znudzić! Ładni ludzie nie trzymają się kurczowo siebie bo są ładni-są też inni ładni w około! Ludzie się łączą bo są ładni a potem to już nie odgrywa roli głównej!:P

a mój M. jest w szpitalu, dziś miał operację i co mam powiedzieć? też spędzę sama ten dzień i jeszcze martwiąc sie o niego

Gość gość
a ja moim ,,znajomym" wyślę tylko smsy. obrażą się?

Gość gość
gość dziś tyle ,ze najczęściej swoją buzię mianem słodkeim określają dziewczyny , których twarz jest obiektywnie daleka od tego. Nie wiem, czy one podświadomie się tak pocieszają, ich świadomość wypiera prawdę, bo tak łątwiej? Czy z premedytacją to robią mając nadzieję, ze wypowiedziane wielokrotnie ziści się w rzeczywistości? Prawda jest taka, że spośród kobiet jakie znam najgłośniej pieją na swój temat te przeciętne, a na prawde ładne stronia od wyrazów samouwielbienia, widocznie nie muszą

Gość gość
Hej, masz wiele możliwości odnoście prezentu dla swojej dziewczyny, w zależności co lubi, jakie ma zainteresowania. Nie zawsze jednak mamy pomysł na prezent. Podpowiem Ci nietypowy prezent, który na pewni jej się spodoba.Śmieszy kubek z nadrukiem "Kubek kochanej diablicy" myślę, że chętnie będzie piła z niego kawę lub herbatę :) Kolejną rzeczą na śmieszny prezent a zarazem uroczy, jest poduszka z nadrukiem z napisem "Kocham Cię jak diabli" . Mam nadzieję, że udało mi się pomóc. Polecam odwidzenie strony http://sklepzupominkami.com.pl sklep z prezentami na każdą okazję i dla każdego. Pozdrawiam.