Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozumieć to, że kolega z pracy ma erekcję gdy rozmawiamy?

Polecane posty

Gość gość

Bardzo się lubimy i wcześniej się to nie zdarzało albo nie zauważałam, ale teraz powiedzmy jedna trzecia naszych rozmów wywołuje u niego wzwód, oczywiście ucieka pod byle pretekstem albo udaje ze nic sie nie stało no ale jest to zauważalne. Nie rozmawiamy o seksie, żeby nie było wątpliwości a on ma kogoś.

Gość gość
Widać, jest dość dobrze wyposażony :D

Gość gość
moze chlop juz bierze wspomagacze i mu staje w najmniej odpowiednich momentach. ja kiedys widzialam w kosciele faceta ze stojącą kuśką. ksiadz wznolis rece ku niebu a jemu wznioslo sie co innego

Gość gość
Chyba zawsze mu sie podobałam, ale nie podrywa mnie bo ma kogoś, jednak co do tego ze mu sie podobam nie mam watpliwości. Mówi tylko, że mnie bardzo lubi i ceni za osobowość, jest troche onieśmielony zawsze. Fakt, że podobno seksu ze swoją kobietą nie uprawia i ona go trzyma pod pantoflem, ale to takie tam biurowe plotki :) Co z tym zrobić? Udawać, że nie widze?Unikać go?

Gość gość
wzwód tak bez powodu jest niemożliwy . Pewnie ubierasz się w sposób kontrowersyjny

Gość gość
Tiaa jasne :D nie schlebiaj sobie autorko !

Gość gość
A ja z kolei jestem bardzo dobrze wyposazony, mam wysoki poziom testosteronu, wysokie libido i specjalnie zakladam bokserki pod obcisle spodnie. Zawsze mam mega ubaw, gdy podczas rozmowy z ktoras z kolezanek z pracy dostaje mega wzwodu. To nie ja uciekam, tylko te bidulki nie wiedza, gdzie podziac swoj wzrok i uciekaja jak oparzone.

No troche zmienił, bo nosi takie szersze spodnie nie jakieś dopasowane, jednak i tak widać :D Właśnie jak żartujemy czasami w biurze na tematy seksualne to nie, zawsze to sie zdarza kiedy mu coś tłumaczę, ostatnio tłumaczyłam mu, że przy mówieniu z akcente brytyjskim pracują inne mięśnie i pokazywałam jak to wygląda w praktyce a on juz... i tak sie zapatrzył i cicho powtórzył "taaak...miesnie ust" :D haha i wiadomo co :D ale to sie raz zdarzyło, że ogólnie było widać jak odleciał, zazwyczaj rozmawiamy i tylko ten wzwód albo jego nagłe spłoszenie go zdradza.

Gość gość
mi się robi wilgotno jak rozmawiam z kolegą z kolei, my kobiety mamy łatwiej, nie zorientuje się dopóki nie zobaczy plamki

jak zwykle biurowe nygusy tylko o jednym. kasta próżniacza. niedługo będziecie leżakowali przy komputerach jak rzymska arystokracja na sofach i trzeba będzie stworzyć specjalny dział pół biurowy żeby was obsługiwali i wynosili nocniki i dostarczali kondomy

Hah no my kobiety niby mamy lepiej, ale na mnie też on działa, więc charakterystyczny rumieniec i błysk w oku też się pojawia, szczególnie jak zauważę..ekhm... jego zainteresowanie :D No, ale zajęty..

dekadencja w stylu korpo:classic_cool: zeby nie było to nie pracuje jako fizyczny ani zaden inny i na kase tez nie narzekam;)

Gość gość
inaccessible89 dziś No to nie zwracaj uwagi. gość dziś - to Ty niekulturalny jesteś X Nieprawda. Jestem bardzo kulturalny. Oprocz tego jednego aspektu mojego zachowania, bardzo szanuje kobiety, wrecz szarmancki w sposob zupelnie naturalny. Jest to swojego rodzaju ekshibicjonizm, a ja nie zamierzam z tym walczyc. Zawsze jest to jakies +50 pkt do pewnosci siebie, a suma sumarum kolezanki rowniez sa zadowolone.

wam pewnie nie niestety ktoś na was musi robic. Rzymskim ochlejusom to nie przeszkadzało z tym, że oni niewolników mieli przewaznie z zagranicy a u nas jest odwrotnie

Gość gość
Sylwio dziś wam pewnie nie niestety ktoś na was musi robic. Rzymskim ochlejusom to nie przeszkadzało z tym, że oni niewolników mieli przewaznie z zagranicy a u nas jest odwrotnie X Za przeproszeniem,ale p*****l sie. Nikt na mnie nie musi robic, bo sam z*********m nad produktem, wiec te swoje madrosci zostaw głąbie z toalecie.

akurat do ciebie sie nie zwracałem :) ale widocznie masz coś na sumieniu skoro tak cie ubodły moje uwagi:)

swoją drogą polecam wam dział erotyczny od 9 do 17 przeważająca większośc userów udzielających się tam w tych godzinach to zapracowane korpoludki. nie wiem z czego to wynika ale zdaje sie, że celowo wam sie pozwala na takie opiertalanie. w końcu musicie miec jakąś przeciwagę dla sumienia

Gość gość
inaccessible89 dziś Ekshibicjonizm jest niekulturalny. Cierpisz na brak pewności siebie...? X To jest Twoja opinia i masz do niej prawo. Nie cierpie na brak pewnosci siebie, ale czerpie niesamowita przyjemnosc z bycia samcem alfa.

Gość gość
Sylwio dziś akurat do ciebie sie nie zwracałem ale widocznie masz coś na sumieniu skoro tak cie ubodły moje uwagi X Uzyles zwrotu "wam", a wiec zwrociles sie rowniez do mnie. Nie mam nic na sumieniu, bo dzieki moim pomyslom moja spolka dostarcza wysokiej jakosci rozwiazania.

A myślicie, że skoro jakby nie patrzeć jestem jedyną kobietą z która rozmawia więcej niż dwa zdania w biurze i wiadomo jak to sie kończy to może być mną jakoś bardziej zainteresowany czy jednak tylko przychodzi pogadać, żeby się podstymulować? :D Przepraszam, troche mnie to bawi :D Nie wiem jak to traktować teraz.

Gość gość
inaccessible89 dziś Chyba inaczej rozumiemy bycie samcem alfa chyba, że bierzesz to dosłownie - tak jak u zwierząt, musisz odtańczyć swój taniec godowy. X Prosze Cie. Jak nazwiesz zachowanie kobiet, ktore ubiorem, makijazem i zachowaniem maja na celu zwrocenie uwagi mezczyzn, jak nie tancem godowym? Nalezymy do swiata zwierzat, czy tego chcesz, czy nie, a przy wyborze partnera jednym z wazniejszych elementow jest pociag seksualny, pozadanie.

użyłem zwrotu "wam" w określonym kontekście:) kontekst wynikał z wcześniejszej wymiany poglądów a więc przykro mi, że go nie wychwyciłeś ale więcej mnie nie nazywaj głąbem cwelu piertolony:classic_cool:

a bo jeżeli jestes tym samym gościem, który uważa sie za smamca alfa to będę zmuszony wyzwać cie na mordobicie pajacu:) zobaczymy jaki z ciebie obrotny wilczek. chcesz? nie. to przeproś i wypiertalj

Gość gość
Pomyśle o tym jutro dziś A myślicie, że skoro jakby nie patrzeć jestem jedyną kobietą z która rozmawia więcej niż dwa zdania w biurze i wiadomo jak to sie kończy to może być mną jakoś bardziej zainteresowany czy jednak tylko przychodzi pogadać, żeby się podstymulować? Przepraszam, troche mnie to bawi Nie wiem jak to traktować teraz X W mojej opinii Ty najwyczajniej na swiecie go krecisz, ma na Ciebie ochote. Pytanie tylko, czy ma ochote tylko na seks, czy na cos powazniejszego.

Gość gość
Sylwio dziś a bo jeżeli jestes tym samym gościem, który uważa sie za smamca alfa to będę zmuszony wyzwać cie na mordobicie pajacu zobaczymy jaki z ciebie obrotny wilczek. chcesz? nie. to przeproś i wypiertal X Chce. Warszawa, przystanek tramwajowy przy Dworcu Centralnym, 17 marca, okolo godziny 16:30. Poznasz mnie po: brunet, 185 cm, 115 kg suchej masy miesniowej.

wolałbym wcześniej ale ie ma sprawy, zaglądaj tu żebyśmy mogli dogadać szczegóły:)

"115 kg suchej masy mięśniowej" xxxx jesteś wielkim kabanosem?