Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile sie powinno czekać na odpowiedź na maila?

Polecane posty

Gość gość

to sprawa z wykładowcą dośc ważna. zadałam pytanie, i od tygodnia nie ma żadnej odpowiedzi. Jest surowy i nie chce go wkurzyc a mało prawdopodobne mi sie wydaje żeby wiadomosc nie doszła. Ile należy czekac w takich oficjalnych sprawach na odpowiedź? Czy wypada wysyłac koleją wiadomosc?

Gość gość
up, proszę o odpowiedzi czy sądzicie że to możliwe że ktoś może nie przeczytac emaila przez tydzień czasu. czy wolno jeszcze raz wysłąc wiadomosc - jeżeli ktos celowo nie odpisuje.

Gość gość
sa rozne szkoly jedna mowi ze maile dochodza do adresata a inna ze nie dokladnie tak samo jak z listami za komuny :classic_cool:

Gość gość
a komus sie zdarzyło tyle czasu czekac na odpowiedź? ile wypada czekac według was zanim sie napisze 2 raz?

Gość gość
p*****lniety ten two wykladowca pewnie nie chce mu sie odpisywac

Gość gość
mi znajoma którą uważałam za przyjaciółkę po wyprowadzce zagranicę na mojego meila raczyła odpisać po 3 miesiącach pytając się co u mnie, w****iona odpisałam jej że w porządku i dziękuje za pamięć, od tej pory zero kontaktu, przykre

Gość gość
ale ja nie mogę tego olac, chcę uzyskac odpowiedź. ile czasu czekac-2 tygodnie, 3?

Gość gość
a nie możesz podjeść do wykładowcy z tą sprawą na uczelni?