Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jest mi tak strasznie przykro mój mąż powiedział mi dzisiaj że.

Polecane posty

Gość gość
Pomyśle o tym jutro - wiesz co chyba trafiłaś w sedno sprawy !!! Ja podświadomie sama o sobie tak myślę ... a ktoś mnie tam pytal o kierunki więc skończylam : -4 letnie technikum technologii żyywnosci -Kierunek Bhp -kierunek administrację -rachunkowosc i finanse

Gość gość
A od kiedy to osoba zamężna pobiera rentę po rodzicu?

Gość gość
stare panny to przynajmniej pożyją, a jak widać po temacie tym i życiu wkoło, dzieci są większym wrzodem niż szczęściem, kobieta przy dzieciach staje się tylko matką, kurą domową z ograniczonym polem działania

Gość gość
no niestety jakbym mogła to cofłabym czas i mogłabym codziennie w twarz dostawać od zazdrosnych mamusiek `ty stara panno` niż być w takim bagnie macierzyńskim i małżeńskim jakim jestem. dziewczyny szanujcie siebie i swoją wolność!! dziecko to nic takiego jak reklamują!

Gość gość
ja też mam dość takiego życia!!!

Gość gość
masz 25 lat i wcale nie przegralas swojego zycia , nie wolno ci tak nawet myslec , nawet gdybys miala 35 to zmiany nie jest za pozno tylko ty sama musisz tego chciec i znalezc sily , a z mezem porozmawiaj stanowczo ale tak zeby mu w piety poszlo zeby poczol sie jak d**ek za to co do ciebie powiedzial