Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BSA

Fajnie by było mieć na tydzień żonę aby poczuć jakto jest być żonatym

Polecane posty

Chodzi o to, aby wiedzieć jak to jest i jszcze bardziej docenić swój stan kawalerski, każdy żonaty kolega mi zazdrości mojej wolności, każdy żonaty mi mówi że chciał by być kawalerem, a więc ja bym chciał być na tydzień żonaty i dzieciaty i zobaczyć jak to jest.

Gość gość
Wez Fiku Miku przestaniecie obydwoje skrzeczec na kafe

Gość gość
To prawda.Koleżanki, które mają dzieci i męża też mi zazdroszczą,bo one są wiecznie wymęczone a mężowie się okazali bucami :O

Gość gość
A ty zazdrościsz każdemu żonatemu hahahahah

Ja też nie mam męża i też mi koleżanki zazdroszczą, chociaż czuję się samotna. Wszyscy myślą że nie mam bo nie chcę...a ja nie mam bo nie zakochałam się w nikim z wzajemnością. A propos twojego wątku to myślę że szybko by ci się znudziło to bycie żonkosiem. Pozdrawiam

Gość gość
bsa to samotny buc jak fiku miku i maciek b haha

Gość gość
Bsa docen Zosią Roczkowską :D:D:D

Fikuśna mnie nie lubi, fakt że za szczery jestem i za porywczy.Fikuśna nienawidzi roboli fizycznych,niestety ja taki jestem, więc jej coś chyba za dużo powiedziałem i teraz mnie nienawidzi,cóż,takie życie

Ale fajnie by tak było wrócić z pracy, zastać żonkę w kuchni,następnie klępnąć ją na powitanie w tyłek w jej kusą i obcisłą sukienkę, wsadzdzić jej rękę w krocze, pobawić się cyckami, w*****ać ją, potem zjeść obiad, znów ją w*****ać i iść coś zrobić w domuPotem owtrzyć wino, wypić z żonką przy kominku, znów ją w*****ać. Z tym że chyba tak fajne w małżeństwie to nie wygląda.

Gość gość
BSA - Pisałeś kiedyś, że na studiach byłeś. Pamiętam, jak chwaliłeś się, że przygotowujesz materiały o murzynach, specjalnie na te studia

Gość gość
Wybierałeś się też do prostytutki. Byłeś u niej?

gość dziś -Kiedyś pójdę.Na razie mam p****le.

gość dziś -P********z jak potłuczona, jak mogę być na studiach, skoro nawet matury nie mam. Moje wykształcenie to moja wiedza i umiejętmości, to jest moje wykształcenie, które daje mi chleb.

Gość gość
Czego kłamiesz? Przecież pisałeś, że przygotowujesz na uczelnię materiały o polkach, które się zadają z murzynami. Założyłeś wtedy temat o simonie molu. Pamiętam...