Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zamierzam mieć dzieci ale nie z wygody tylko z konieczności

Polecane posty

Gość gość

Uważam iż chorzy psychicznie winni się wstrzymać od prokreacji

Gość gość
J

Gość gość
Kto zamierza czy nie, jest prywatną sprawą.

Gość LV
ja nie zamierzam ich miec z kilku powodów m.in.: mam zaburzenia psychiczne jestem nerwowa i agresywna nie umiem wziąć odpowiedzialnosci za drugą osobę a tym bardziej za kogoś totalnie zaleznego ode mnie jestem uzależniona po prostu dzieci nie lubię i szkoda,ze większość tych rozmnażających się nie robi sobie takiego bilansu czy nadaje sie do roli rodzica,niewielu myśli o tym,ze od tego zależy czy spartola życie komuś niewinnemu.

Gość gość
ja nie zamierzam z całkiem odwrotnych powodów ,no i brakuje mi czasu dla tych co już kocham :-(

a ja chce mieć najpierw dziewczynę, a żeby z nią mieć dzieci to chce się najpierw wyszumieć i zarobić kase, by im zapewnić byt.

Gość gość
Przegrańcy! Zapomnijcie o dzieciach

Gość gość
ja nie chce bo lubię robić to co chce i żeby każdy dzień był wolnością praca to już ramy,na kolejne ramy mam za małą motywację nie widzę powodu ,pobawić mogę się z chrześniakiem co szybko mi się nudzi ,koleżanka zostawiła mnie z córką na pół dnia po dwóch godzinach już miałam dość nudzi mnie to,na pewno miłośc jest taką motywacją ale ja jestem nieprzytomnie zakochana i chce mi się tym pożyć dłuuugo,tak wiem że jestem egoistką ale właściwie wobec kogo :-)

Gość gość
Litości autorko!!!!!!!!!!!!!1 To nikogo nie obchodzi. Nie chcesz to nie posiadaj. Chcesz to posiadaj . Tępa Ciiii/pooooooooo

Gość gość
ty jesteś tepa prymitywie