Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rokokoko_wszystko_spoko

czy czasem mu nie odpisać?

Polecane posty

Gość rokokoko_wszystko_spoko

Help! :) poznałam fantastycznego faceta - kolega kolegi. Coś mi zalajkował na fb, ja jemu i dodaliśmy się do znajomych. Od trzech dni gadamy. Jest fantastyczny. Wolny, uroczy, mamy te same wartości. Ale do rzeczy: Czy powinnam czasem zrobić przerwę i nie odpisywać mu - np. jeden dzień? Szczerze - nie mogę się doczekać każdej wiadomości. Odpisuję na każdą wiadomość, nawet jak on pisze ":)" to ja też ":)". Czy powinnam czasem dać mu przerwę? Nie chcę - ale może takie gierki pozwolą mi zaintersować go na dłużej? Mieszkamy w różnych miastach i zobaczymy się po raz pierwszy dopiero za miesiąc, gdy będę u babci na wielkanoc.

Gość gość
co niby odpisujesz na ja tez ?? :D

Gość gość
moze powinnas czasem mu dac powod do jakiegos niepokoju, nie ze olewać, ale tez nie że dajesz mu nadmierne poczucie bezpieczenstwa. tylko, że to nie powinno wynikac z jakis gierek, ale faktycznie najlepiej jak bedziesz miała inne sprawy jak facet wtedy to wyniknie samo z siebie bo jak on wyczuje ,że jest dla Ciebie wszystkim to zacznie Cie olewać na tym etapie

Gość gość
bo przynajmniej u mnie tak czesto bywało ,że najpierw pisałam z facetem czy rozmawiałam przez tel bardzo dużo i jeak zawsze byłam dostepna to był duzy bład bo on wtedy sie nudził i pisał coraz mniej