Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyłapani

Polecane posty

Gość gość

Witam wczoraj z mężem mieliśmy krępująca sytuacje było juz po 23 wiec myśleliśmy ze nasza 6 letnia córa juz śpi wiec zaczęliśmy sie kochać u siebie w sypialni byliśmy juz przy końcówce ja na kolanach z męża penisem w buzi jak wparowuje córka bo chce jej sie pic było ciemno ale było coś widać bo tv był włączony mała cały dzień pytała co robiłam z tata z jego ptaszkiem itd jak tłumaczyć córce??

Gość gość
no to masz problem, a córka wspomnienie na całe życie

Gość gość
No tak ale chce poznać opinie innych bo takie sytuacje sie zdarzały i bedą nadal nie tylko nam ale i innym małżeństwa

Gość gość
Idź debilko spać

Gość gość
Czemu te j****e pedały tylko plują jadem w każdym temacie i kto jest debilem człowiek proszący o opinie czy debil wyzywający ludzi a sam jest miernota społeczna?!

Gość gość
Brawo dla przedmówcy ktoś prawdę powiedział!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Ty szmata p********z się po całych dniach i nocach i pytasz co powiedzieć dziecku jak to zobaczy????? miernota społeczna to jesteś ty a nawet poziom niżej

Gość gość
To jakiś troll z ERO założył ten temat, tam takie prowa na okrągło. dziś , właśnie ty jesteś debilem wyzywającym ludzi ( od j******h pedałów ), miernoto umysłowa, to twój ten temacik, że się tak plujesz ? P

Gość gość
ja radzę wytłumacz jakoś i nie wpajaj wiary bo jak mała zacznie wierzy ć to uzna was za przestępców, morderców, wrogów, będzie miała do was obrzydzenie...będzie lękliwa. Nie wiadomo czy ona nie słyszy ja przez to nie mogłam spać bardzo często chciało mi się siku ale z lęku trzymałam do rana :(

Gość gość
Juz to widze jak cie do szkoly czy tam przedszkola wzywaja pedagodzy XD i jak twoja cora pokazuje kolegom Co mamusia robila . Mloda wyrosnie na mamusie. Bedzie lodziara za mamusia :) ladny dalas przyklad corce

Gość gość
No nie przesadzajmy ze dziecko przyłapalo rodziców na sex to juz tragedia i ze będzie ich nadladowalo

Gość gość
Porazka jacy ludzie są ograniczeni.to normalne ze malzenstwo ma swoje intymne chwile a wyzywają tu niedopieszczone,skrzywdzone przez zycie i caly swiat prostaki.żal.autorko nie przejmuj się,nie Ty pierwsza i nie ostatnia,a corka zapomni szybko.

Gość gość
Plują tu jadem tylko osoby zazdrosne,ktore same nie mają takich przezyc i gnoją tyvh ktorym lepiej sie uklada.prostactwo i buractwo.jak nie hmieciebodpowiedziec na pytanie autorki o normalną,ludzką rzecz to stulcie pyski lepiej..