Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poznać po zachowaniu faceta, że małe doświadczenie seksualne??

Polecane posty

Gość gość

Małe, albo nie ma go wcale???

Gość gość
Autorko też chce takiego co miał bardzo dużo kobiet. Prawiczkami się brzydzę!

Gość JZ
to proste, jest lizusem, nieśmiały, próbuje przekupywać pannę. Stara się być przyjacielem wszystkich. Trochę się garbi albo dużo. Jest brzydki. Nie ma koleżanek. Nikt do niego nie dzwoni aby wyszedł na imprezę, wogóle nikt do niego nie dzwoni tylko mama. no taki ja np. wiek 30 prawiczek :)

Zazwyczaj podchodzi do seksu jak do żartu, cwaniaczy " phi seks...no tak.. co to takiego... ciagle uprawiam..wszystko juz robilem" albo wrecz przeciwnie wszystko go zawstydza, ale podczas rozmowy o seksie kazde skrajne zachowanie swiadczy o zerowym lub malym doswiadczeniu.

Gość gość
Nie szukam nikogo i źle założyłam temat. Miało być o PRZYSTOJNYCH!!! Którzy się dobrze ubierają itd. dlatego zaznaczyłam, że chodzi mi o ZACHOWANIE.

Gość gość
Jest brzydki. Nie ma koleżanek. Nikt do niego nie dzwoni aby wyszedł na imprezę, wogóle nikt do niego nie dzwoni tylko mama. x I tu cie zadziwei dziewczyno bo mam kolegę prawiczka, który w ogóle nie pasuje do tego opisu. z wyglądu fajny ma sporo koleżanek nawet więcej niż kolegów, chodzi na imprezy i rozmawia luźno o seksie. nigdy byś nie pomyślała, że nie był jeszcze z żadną

Gość gość
up