Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do mam kp

Polecane posty

Gość gość

Jakie staniki nosicie? Takie specjalne do kp czy zwykle biustonosze

Gość gość
Sportowe :)

Gość gość
Specjalne, jak można nosić zwykły, nie wyobrażam sobie tego?!?

Gość gość
Mam 2 "karmniki" z Comeximu, a dodatkowe 3 sobie sama przerobiłam ze zwykłych Cleo (bo mi w tej marce najwygodniej). A ostatnio najczęściej noszę już zwykłe half cupy Ewy Michalak i Freyi, i w nich mi wystarczy zsunąć ramiączko i odgiąć miskę, i w sumie to jest najlepsze rozwiązanie, bo i staników największy wybór.

Gość gość
Ja mialam staniki do karmienia z alles. Polecam. super wygodne

Gość gość
"gość wczoraj " Normalnie można nosić zwykły, jak wyżej napisałam: zsuwasz ramiączko i odginasz miseczkę. A potem tylko pierś myk z powrotem i ramiączko na górę, serio wygodniejsze niż zapinanie nawet najlepiej zrobionych karminków (a te comeximowe są naprawdę dobre).

Ja używałam staników do karmienia, karmiłam rok i były dla mnie mega wygodne. Normalne zakladalam tylko na jakieś wyjścia

Gość gość
alles to ma akurat szmatki a nie staniki do karmienia, mierzyłam, wszystkie dosłownie miały elastyczne miseczki, co jest kompletnym bezsensem bo podtrzymania zero i zatory murowane no i rozmiarówka żenująca (chyba, że od wakacji coś im się poprawiło?), a ja tylko 65F szukałam...

Gość gość
Bzdury. Ja mialam alles . 3 z usztywnianymi miseczkami i jedne z miekkimi.

Gość gość
no to może coś się zmieniło albo ja nie miałam szczęsćia, jak zamawiałam wybór był bardzo mały, 65f nie było żadnego, wzięłam bodajże 4 modele 70E, obwód oczywiście za luźny (ale do spanio-karmienia byłby ok ewentualnie), a miseczki jak pisałam... usztywnionych w ogóle do wyboru nie było o ile pamiętam

Gość gość
Weź sobie w Google wpisz " jak zrobić karmnik " stanik do karmienia.... Ja najpierw kupiłam taki specjalny do karmienia ale był brzydki i mało modelujące mój duży biust.... Potem gdzieś na forum wyczytałam ze można przerobić normalny stanik.... Znalazłam instrukcji na Google i poprzerabialam moje ulubione staniki... Dzięki temu miałam ładnie wygodne staniki do karmienia

Gość gość
Pierwsze pół roku miałam karmiki głównie alles, choć przyznaję że są g*******e, dalsze 2,5 roku chodzę w normalnych, zwłaszcza rozmiar biustu wrócił do poprzedniego.

Gość gość
do karmienia,lub miękki bez fiszbin,normalny uciska i gniecie