Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o pomoc pilne

Polecane posty

Gość gość

witam ostatni okres miałam 06.02.2015 , teraz spóźnia mi się dwa dni :( wiem ,ze dwa dni to nie tragedia no ale martwie się ,bo chłopak włożył mi palce ze spermą 19.02.2015 i jakieś ryzyko ciąży tam jest .. Test zrobię jutro lub pojutrze :( wczoraj bolal mnie bruch jak na okres a okresu brak dzisiaj to samo pobolewa czasami jajnik i brzuch jak na okres :( , piersi mnie bola i są wrażliwe ,wczoraj wstalam o 9 i musialam się położyć o 13 ponieważ juz byłam śpiąca , dodam ze mam cały czas uczucie mokrosci śluz biały ,lekko lepki ,nie rozciagliwy taki trochę wodnisty . Niewiem czy to urojenia czy nie :( proszę o wypowiedzi może któraś z Pań tak miała :( albo wie cos dziękuje z góry dodam ze 3 dni przed okresem robilam ttest ciazowy z obawy wiem ze wcześnie i był negatywny

Gość gość
dodam ze cykle mam regularne co 28-29 dni

Gość AgniesiaP
podtrzymuje mam podobną sytuację

Gość gość
Ciąża jest możliwa w każdej sytuacji przecież ... A test może faktycznie za wcześni wykonany został a jaki test robilas ?

Gość gość
Robilam test Alphamed cos takiego

Gość gość
Ja miałam podobnie i teraz moja córka ma 3 latka : ) mi ciocia 2 tyg nie przychodziła i zribilam test , nie martw się na zapas :) pozdrawiam , trzeba się zabezpieczać

Gość gość
autorko skoro okres spoznia sie 2 dni to test powinien wyjsc wiarygodnie i mozesz go zrobic o kazdej porze dnia , nie zamartwiaj sie tylko zrob test

Gość gość
Zrobię jutro rano mam czas pójdę do apteki i zrobię jutro :) mam nadzieje ze to tylko takie male opóźnienie

Gość gość
autorko napisz jaki wynik testu , mam nadzieje ze bedzie dobrze

Gość gość
Tez mam taką nadzieje :) jutro dam znać :) jak wynik ...brzuch nadal boli ... :/ jutro sie przekonam Co i jak :)

Gość gość
starajcie się uskuteczniać takie zabawy tylko w dni niepłodne. mozesz je wyznaczać sama, testami lh albo mikroskopem owulacyjnym np Afrodytą