Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jestem wysoka ?

Polecane posty

Gość gość

mam 168 wzrostu jestem dziewczyną i mam prawie 17 lat . Wiem że nie jest to jakiś wysoki mega wzrost tylko raczej taki troszkę powyżej przeciętnego z tym że mam niskich rodziców i dziadków . Mój tata ma 175 a mama 160 . dziadek ze strony mamy 168 a ze strony taty 165 a moj***abcie też niskie . Babcia ze strony mamy miała jakoś 158 a ze strony taty jakieś 153 . Jestem zadowolona bo chyba jak na takich niskich krewnych jestem wysoka zważając że jeszcze mogę zawszę urosnąć . wiem że w tym wieku już nie urosnę raczej z 5 cm ale z 1-2 cm zawszę mogę . Zal mi mojego brata ma 161 a jest starszy i ma 24 lata . jak myślicie jak to możliwe że jestem taka wysoka ?

Gość gość1992
Moglabys sie zazac martwic jakbys miala 190 a nie 168 ,normalny wzrost masz

Gość gość
No wiem ale moi krewni byli strasznie niscy kobiety max 160 a faceci max 170 ,wyjątkiem był mój tata 175 no ale to dziwne bo moje koleżanki mają wyższych rodziców i dziadków a są niższe

Gość gość
jak na chinke to tak

Gość gość1992
Różnie to bywa.Moja mama jest niska a ja z bratem mamy raczej ten sam wzrost czyli 175 ,mi moj wzrost odpowiada

Gość gość
pewnie masz ascendent w lwie albo jakieś planety przy ascendencie odpowiadające za twój "wysoki wzrost", a twój brat widocznie ma ryby na ascendencie. po za tym to oczywiste, że im młodsze pokolenie tym wyższe jest(chociaż nie jest to regułą). Jest wiele czynników więc wyluzuj, pewnie już więcej nie urośniesz. Ludzie mają po 190 i nie dramatyzują.

Gość gość
a właśnie chodzi o to że mi to odpowiada i nawet bym chciała być wyższa hhm może ja akurat odziedziczyłam wzrost po jakimś pradziadku który może był wysoki no nie wiem

Gość gość1992
No to jak Ci odpowiada to jest ok