Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie mogę trafić na fajnego faceta?

Polecane posty

Gość gość

albo trafiam na takiego co niby mnie chyba kocha, ale ja jego nie bo poprostu do siebie nie pasujemy, albo znowu jak sie w kimś zakocham to on nie kocha mnie i tak jest często :( ju zwatpiłam, mam 27 lat...

Gość gość
fajny to niby jaki ?

Gość gość1992
Ja mam 22 i tez nie moge trafic na takiego ktory by mi odpowiadal w 100%. Albo mi cos nie pasuje albo oni nagle przestaja sie odzywac i zawsze to samo

Gość gość
no to zostaniesz starą panną ;) wbrew pozorom ale żeby trafił swój na swego to cięzki kawałek chleba :P

Gość gość
no fajny czyli przystojny, dobrze zbudowany z dużym penisem

Gość gość
genaralnie to tak szukam od kilku lat i wiecznie nie wychodzi, albo chca mnie tylko do seksu, a jak ktos mysli o mnie poważnie jak moj obecny to go poprostu nie kocham

Gość gość
Każda chce z******tego faceta, a tych jest niewielu, tak jak fajnych kobiet.

Gość gość
13:41 -podszyw

Gość gość1992
Nie przejmuj sie ,nie Ty jedna jak widac masz z tym problem.Ja to jeszcze nawet w zwiazku zadnym nie bylam ,byly tylko spotkania i po jakims czasie sie konczylo

Gość gość
Mądry facet wie, że kobieta jest do seksu, sprzątania i gotowania.

Gość gość
Nie szukam jakiego przystojniaka bogatego czy niewiadomo kogo, szukam faceta ,który bedzie miał " to cos" i ktory tez pokocha mnie... Poznałam kilku takich co się w nich zauroczyłam czy nawet zakochałam, ale oni mnie chcieli albo do seksu, albo byli zajęci i wybrali jednak swoją dawna kobiete, teraz jestem z facetem którego nie kocham z przyzwyczajenia i braku laku, ale jestem z nim nieszczesliwa, tzn on niby jest dla mnie dobry, ale mimo najszczerszych checi mnie coraz czesciej irytuje bo zachowuje sie infantylnie, czasem jestem zmeczona po całym dniu spedzonym z nim, bede szukac dalej, ale najgorsze, że jak ja sie zakocham w facecie to on albo nie, albo jak pisałam ma no zonę

Gość gość
Wymagasz modela z wyglądu stąd ten problem

Gość gość
13:45- ja byłam w kilku związkach, kilka znajomosci to były takie "ala związki" kilku miesięczne, ale nie poznałam jeszcze tego " jedynego", a mam juz własnie 27 lat, nie ma sensu już chyba być z tym facetem co jestem bo na siłę to wszystko jest, jestem z nim niestety z przyzwyczajenia i " braku laku "

Gość gość
jak ktoś pisze "to coś" to prawie zawsze nie wie czego chce i tutaj nie stanowisz wyjątku. Na dodatek mamisz swojego obecnego faceta iluzją związku... czyli tym co otrzymywałaś od innych :o

Gość gość
13:47- bzdura, raczej patrze czy facet ma "to cos" czy odbieramy na tych samych falach, czy mnie pociąga itd, a te rzeczy ciezko jest zdefiniować

Gość gość
no pewnie go trochę mamię ta iluzją, ale tak mi jest najwygodniej poprostu

Gość gość1992
No jezeli sie meczysz tylko w tym związku to daj sobie spokoj ,nie ma to sensu.Oszukujesz i siebie i jego. Nie moze cos byc na siłe.Ja tez nie trafilam na tego jedynego ,nadal czekam a czy sie doczekam nie wiem.

Gość gość
Nie wiem po co wam facet? do czego on potrzebny to już lepiej w samotności żyć

Gość gość
tylko nie wiem co takiego jest ,że jak sie zakochuje to faceci mnie traktuja np jako zabawke i odwrtosnie, jak mnie nie zalezy to oni sie zakochują... może to wyczuwają i jestem bardziej intrygująca dla nich bo mnie nie zalezy, a może mam takiego pecha ,że nie mogę trafić" na swego"?

Gość gość
z drugiej strony ostatni np był żonaty więc fatalnie trafiłam, ale też się zakochałam ślepo

Gość gość
nie chce zyć w samotności, ale czasem mnie dopada juz zwątpienie, byłam tez w dłuższych związkach rocznych, 2 rocznym czy 3-letnim nawet

Gość gość
Nie chca was bo nie jestescie dziewicami

Gość gość
ja też nie mogę, moje przyjaciółki nie mogą.. natomiast te, któe mają facetów, są przez nich źle traktowane.

Gość gość
27 lat to nie tak dużo. Jeszcze trafisz na swoją drugą połówkę tylko może musisz lepiej szukać i nie wybierać zajętych

Gość gość
trafić na fajnego faceta to jak trafić 5 w totku :p nie wróżę nam pwodzenia.

Gość gość1992
Głupie stwierdzenie ,co z tego czy ktoras jest dziewica czy nie ,co to ma do rzeczy ....ja nia jestem i co ,moze wlasnie dlatego uciekaja

Gość gość
no ja od dawna nie jestem dziewica, ale watpie zeby to ich odstraszało, ja mysle, że mam poprostu pecha i tyle :(

Gość gość1992
Ja widocznie tak samo mam pecha. Najbardziej to mnie irytuje jak nagle przestaja pisac ,dzwonic.Nie rozumiem tego naprawde,jak jacys tchorze

Gość gość
Wymagaliście modeli to teraz macie za swoje wiec zostaniecie samotne do 70r zycia