Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie mogę trafić na fajnego faceta?

Polecane posty

Gość gość
gosc1992- to tez kiedys przerabiałam, stawiam na to, że w jakiś sposob im sie narzucasz lub za bardzo okazujesz, że Ci zalezy, tez kiedys , kilka lat temu sie tak zachowywałam i to ich odstraszało... Teraz już nie popełniam i pod tym wzgledem jest lepiej, ale też nie mogę znaleźć tego swojego :( za ostatnim tęsknię, ale on miał żone i dzieci nawet...

Gość gość
Mam dokładnie to samo :( skończyłam 26 lat, mam kilka poważnych związków na koncie, ale zawsze angażowali się faceci, do których nic nie potrafiłam poczuć. Raz byłam z chłopakiem, który strasznie mi się podobał, byłam w niego wpatrzona jak w obrazek to okazał się koszmarnym dupkiem. Chyba tak to działa- zakochują się faceci, powiedzmy z niżej ligi, a jak Ci się spodoba taki z wyższej to on wie, że może mieć lepszą. Okrutne, ale chyba tak ten świat działa :(

Gość gość
to nie chodzi o ligę, czasem potrafiłam odrzucić przystojnego na rzecz przeciętnego, albo czasem przystojniejszy mnie chciał, a gorszy z wyglądu nie ,albo nie na stałe i jako to wytłumaczyć? Tym ,że faceci lubia "gonic króliczka" i trzeba byc dla wszystkich zimna suka?

Gość gość
Nie wiem jak wy mozecie nie wiadomo co wymagac jak same pikne nie jestescie?

Gość gość
ja akurat uważam, że jestem ładna bo wielu facetom się podobam, oglądają sie za mna czesto dosc.. od ostatniego tez słyszłałam ,że jestem piękna, uwielbia moje ciało i cóż chciał mnie głownie do łożka

Gość gość
Ale "liga" to nie tylko uroda, może po prostu facet czuł się "lepszy" od Ciebie, albo czuł, że na kogoś lepszego zasługuje. Gonienie króliczka to w ogóle głupota, jakieś gierki, udawanie. Niby faceci lubią polować, ale większość kobiet też się zniechęca jak chłopak za szybko okaże zaangażowanie. Po prostu, kto kocha bardziej przegrywa :(

Gość gość
Nie sądzę żeby on myslał ,że jest lepszy, a nawet jestem tego pewna bo to po pierwsze człowiek z kompleksami, a po drugie nawet mi powiedział ,że to " niesamowite szczęście miec taką dziewczyne za kochankę", tylko on miał żonę i dzieci więc nie miało to przyszłości w dodatku nie chciał ich porzucać. A gonienie króliczka to moim zdaniem też głupota, ale w wielu przypadkach tak jest, że jak jednej osobie bardzo zalezy druga zaczyna ja olewać, utwierdzam sie w tym ,że faceci faktycznie " kochają zołzy" nawet gorsze jak w tym poradniku, bo przeważnie jak mam faceta gdzies to on za mna biega jak głupi

Gość gość
pozostaje nam więc wybór czy lepiej nieszczęśliwie kochać czy nieszczęśliwie być kochaną? :( ja po ostatnim wolę na to drugie, chociaż związek z kimś kogo się nie kocha jest koszmarnie irytujący i frustrujący :o

Gość gość
No jest frustrujące bo nie czuje już w nim tych motyków w brzuchu co do poprzedniego, na tamtego każdą wiadomość się cieszyłam, jak mielismy udany dzien byłam taka szczęśliwa, ale tez jak było coś nie tak chodziłam bardzo przygnębiona, a ten działa na mnie tak obojetnie

Gość gość
tak naprawde mam nadzieje ciagle ,ze tamten wróci, tylko nawet jakby to nie wiem czy jest sens wiązać się z żonatym facetem

Gość gość
up