Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bredzia

Czy to jest przemoc?

Polecane posty

Jak reagują Wasi faceci podczas kłótni? Od dwóch lat mam chłopaka, który w sumie od początku do uczuciowych nie należał, ale jednak coś mnie w nim urzekło.. Po jakimś pół roku zaczął mnie wyzywać, mówić że jestem nikim, zerem, że nie mam życia tylko egzystuję ( bo pracowała po 12h zamiast latać po mieśćcie ze znajomymi), że bez niego w życiu bym sobie sama nie poradziła (tylko, że on mieszkał z rodzicami, a ja wynajmowałam samodzielnie pokój za własne pieniądze), klnął na mnie, wypominał sprawy łóżkowe, ale myślałam, że to przejdzie. Pół roku temu zgodziłam się z nim zamieszkać, bo obiecywał poprawę i nie chciał żebym wynajmowała u obcych ( miałam te pieniądze dorzucać jemu na wynajem kawalerki wspólnej). I tu zaczęło się piekło. Dziś starszy mnie że tak mnie załatwi, że wyląduję w szpitalu, szarpie mnie bo na niego nie patrzę gdy coś mówi do mnie.. Przydusza mnie do łóżka, ściany. Ostatnio nie chciałam mu pokazać co robię na moim laptopie i chciałam go zamknąc po czym chłopak zaczął go wyrywać i bić mnie po rękach, żebym puściła. Moja rodzina nic nie wie, bo nie chcę, żeby się o mnie martwili, a on ciągle gada, że obrobi mi dupę przed nimi. Co mam robić w takiej sytuacji..? Klnie do mnie od samego rana, nawet jak z łóżka nie zdązę jeszcze wstać.. Chciałabym się wyprowadzić, ale nie mam dokąd.. Studiuję tu i nie mogę wrócić do rodziców.. Nie ma tu nikogo kto by mnie przygarnął..

Gość gość
Dobrzec ci tak, on ma racje -jestes zerem. gardze takimi debilami jak ty

Gość gość
dziś - nie ma większych debili od Ciebie