Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Jakaś dziewczyna poznana w necie chce ode mnie pożyczyć kasę

Polecane posty

Gość gość
gorzej jak brdzie chciala pozyczyc twoje auto na wyjasd na pustynie gobi

Gość gość
Do mnie na gg też nie raz wypisywały jakieś idiotki i chciały pożyczać, oczywiście bez męża z dzieckiem...

nie marudz tylko wspomoz kobiete w potrzebie :P:P

Gość gość
gorzej jak brdzie chciala pozyczyc twoje auto na wyjasd na pustynie gobi " hahahaha auto od luzera:D:D:D: on zna auto tylko z ulicy:D

looooser cześć :) x nie mają już gdzie frajera znaleść x a może to facet udający kobietę nie wiadomo

Gość gość
Ja sobie ostatnio siedzę na gg a tu jakaś lafirynda pisze mi że wyśle swoje nagie fotki za doładowanie. Noż kurde!!!

tak słyszałem o tych doładowaniach podobno też kobiety zarabiają na takich fotkach

wyczuła frajera na kilometr, nie ma jednak świadomości, ze frajera bez kasy ;)

nie, bo na co jej ochłapy? kieszonkowe od babci to ochłapy jakbyś nie skumał

Ok, niech Wam będzie. Looser to z******ta partia, laski ślinią się na jego kasę ;)

masz rację ale na krótką metę, an dłuższą nikt nei chce frajera zależnego od mamusi, tatusia lekarza itp. który sam nic nie znaczy

Ja kiedyś pożyczyłem samotnej matce kasę, potrzebowała na rachunek za prąd, dałem jej dwie stówy i za miesiąc mi oddała bez upominania się, ale nie było to przez neta, a jak pożyczyłem koledzy z pracy 100 zł, to musiałem się upominać a on oddawał mi w ratach jak jakiś żebrak. Ja tam skąpcem ani chamem nie jestem, ale jak ktoś chce mnie w*****ać, to już u mnie przegrał.

Ona chce 1,5 tys. Wiadomo, że jakbym kogoś znał, to może bym pożyczył jakoś. Ale gadałem z niąkilka razy, meiszka dosyć dlaeko i nei wiadomo kto to jest i co.

fikuMikuu -Po to jest rodzina, aby sobie pomagali. Niby co rodzice mają z kasą zrobić, jak mają jej za dużo? Mnie babcia zawsze też dawała kasę, bo jak sama twierdziła, to poprostu jej już nie jest potrzebna, była zdrowa, opłaciła rachunki, potem jedzenie a to co jej zostało to dawała mnie, bo wiedziała że jestem oszczędny a nie jak moja siostra, co zawsze przechulałą każdą ilość kasy i zawsze miała mało.Gdybyś miała dorosłego syna czy córkę i kasę na koncie,to wolała byś tą kasę przechulać, czy pomóc swoim dzieciom, aby było im łatwiej niz tobie?

ale ja nie neguję, bo to prawo natury, ale Loser jest przekonany że laski lecą na emeryturę jego babuni 🖐️

Ciekawe czy jak byś jej pożyczył, to czy by dała?

fikuMikuu -A emerytura pewnie 1200 zł :D