Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Olalybyscie faceta ?

Polecane posty

Gość gość

na moim miejscu? Znamy się może z tydzień,spotkaliśmy się raz i on nalega na kolejne spotkanie, kontakt mieliśmy wczoraj. Zyczen dzis nie zlozyl. Chociaz chyba by wypadalo,tak mysle. Olalybyscie go?

Gość gość
Ja pier....le ale masz problemy a co ty jesteś żeby zaraz leciec ci zyczenia składać? Masz rację olej go może znajdzie sobie mądrzejszą nie zmarnujesz jego czasu

Gość gość
Tak, oleję go, na pewno znajdę madrzejszego:)

Gość gość
Jest nowoczesny, to lamusy obchodzą dzisiejsze święto. Facet iniwacyjny,zaczekaj na Walentynki. W międzyczasie się wydepiluj.

Gość gość Delikatna
Jak facetowi zależy to sie stara ,to chyba jasne,Ile ty masz lat ,że tego nie wiesz.

Gość gość
no wlasnie

Gość gość
facet powinien sie starac

Gość gość
nie wymyślajcie, po ile wy macie lat, że aż tak przeżywasz brak życzeń z jego strony? dorośnij!

Gość gość
18 ale co to ma do rzeczy. Jestem rozwinieta emocjonalnie az za brdzo zwazajac na moj wiek. Po prostu troche mi przykro bo niby biega za mną jak szaleniec, a dzisiaj nic. Jest starszy i doswiadczony wiec chyba powinien wiedziec jak postepowac z kobietami;). Dla mnie nie ma znaczenia ile czasu kogos znam. Jesli go lubie to nawet drugiego dnia znajomosci biegne z zyczeniami....

Gość gość
dojrzała jak na swój wiek 18 latka. a on ma ile że oczekujesz od niego biegania za tobą?

Gość gość
Dlaczego nas pytasz? Ile masz lat że nie wiesz? Pięć?

Gość gość
nie biegania, tylko zwyklej pamieci, bo to bylo totalne olanie i juz na pewno sie z nim nie umowie. Chamstwo z jego strony i tyle.On ma 31.

Gość gość
kobieta w każdym wieku oczekuje, że facet będzie o niej pamiętał , taki mały gest , a potrafi uszczęśliwić na cały dzień , tylko stare panny mogą twierdzić, że to głupie i dziecinne bo one już z niczego nie czerpią radości, masz prawo być zawiedziona, a co z tym zrobisz to już inna sprawa:)

Gość gość
No nie. ale jak ktos malo co sie nie zesra za przeproszeniem , odzywa sie codziennie a w taki dzien cisza no to heloł. Facetom pewnie tez byloby przykro

Gość gość
Święto stare czy nowe, nie istotne - fajnie jak facet pamięta. ja dostałam dziś życzenia nawet od znajomego księdza, który mieszka na drugim końcu Polski i od faceta z którym się przyjacielsko bzykam ;)

Gość gość
więc go olej, jeśli ma 31 lat a słowa nie napisał to idiota. może ma kogoś? wczoraj normalny kontakt mieliście? dzisiaj też? tylko życzeń nie złożył?

Gość gość
Dokladnie, tu chyba stare panny siedza :P. Tak normalny byl codziennie pisalismy , o kazdej porze a dzisiaj zero odzewu zazwyczaj to on wychodzil z inicjatywą , wiec nie narzucalam sie. Chyba nikogo nie ma

Gość gość
na moje oko właśnie kogoś ma. olałabym zdecydowanie.

Gość gość
ale gdyby kogos mial to nie balby sie ze mna chodzic w plenerze w centrum miasta ??? I te smsy o kazdej porze przeciez dziewczyna by się zorientowała.Nic na to nie wskazuje zeby kogos mial. Ale i tak oleje ciecia

Gość gość
jak ci nie zalezy to go olej.

Gość gość
sama se złóż życzenia i po kłopocie.

Gość gość
ty się zdecyduj czy ci zależy czy nie, bo raz piszesz tak, a zaraz inaczej.

Gość gość
No troche mi zalezalo bo myslalam ze w koncu trafilam na kogos fajnego. A tu kolejne rozczarowanie... :( Napisal przed chwila,ze zyczy milych snow :D Odpisze mu jutro, szkoda ze swieto mezczyzn jest tak niepopularne jak kobiet