Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie odezwał się w dzień kobiet

Polecane posty

Gość gość

w piątek pokłóciłam się z chłopakiem z którym jestem już ponad rok. przestaliśmy się do siebie odzywać. miałam cichą nadzieję, że w dzisiejsze święto się odezwie, złoży mi życzenia, czy kupi głupiego kwiatka. a tu na zegarze wybiła już 20 i nadal cisza. strasznie się z tym czuję :( popijam winko i oglądam tv, super... co za d**ek

Gość gość
może świętuje :)

Gość gość Delikatna
Ode mnie by juz szansy nie dostał.Lekcewazy cie a to nie dobrze wróży na przyszłość.

Gość gość
Chodziło mu właśnie o to żeby cie ukarać i dlatego nie odezwał się bo wie ze na to liczysz:-o

Gość gość
Jeśli jest tak zawzięty, że w takim dniu nie potrafił odpuścić, to znaczy,że nie jesteś dla niego ważna.

Gość gość
Też mi święto. Lepiej powiedz, za co się na niego obraziłaś i dlaczego uważasz, że to nie twoja wina? :D

Gość gość
... :(

Gość gość
oj przestańcie już wymyślać, nie jest ważna bo co? zwyczajnie strzelił focha. czy wy jak pokłócicie się z facetem i jest np dzień chłopaka od razu lecicie mimo kłótni obrażenia się z prezentem pod jego drzwi? czy macie to gdzieś? zapewne znajdą się panie które biegają, ale są też takie po których to spływa, tak samo jest z facetami. I teraz zależy od ciebie czy ci to aż tak nie przeszkadza, czy jednak wolisz takiego który pomimo focha przyjdzie. Jeśli wciąż kłócicie się o głupoty nie diwie się że się aż tak obraża.

Gość gość
i co z tym zrobisz?

Gość gość
takich facetów jest więcej,ale i tak zyczę mu dobrej nocy🖐️