Gość gość Napisano Marzec 8, 2015 Czesc dziewczyny. Mam 33 lata urodziłam 5 dzieci z czego czworo karmilam piersią. Wystepuje u mnie calkowity zanik gruczołu piersiowego:( wiszą mi takie dwa futerały:( które chowalam w chińskich push-up 75 b. Bylam na konsultacji u dr. Nawrockiego w Lublinie. Bylam przygotowana na powiekszenie z podniesieniem tu jednak doktorek mnie pocieszyl że moje piersi nie są obwisle tylko puste w środku a brodawki są we właściwym miejscu i wystarczy wypełnić duzym implantem. Przed urodzeniem dzieci mialam duze D i takie chcialabym uzyskać. Lekarz zaproponował mi Mentory 415 cc pod mięsień bo gruczołu nie ma. Moj wzrost to 161 cm i waga 58-58 kg. Nie jestem gruba ćwiczę jestem aktywna tylko raczej grubszej kości. Zabieg mam 24.04.15 cena 11650 ze stanikiem i konsultacja pozabiegowa. Czy ktos może ma takie implanty jakie bede miała ja i czy mogę prosić i zdjecia? Dodam ze lekarz powiedzial ze mam szeroką klatkę piersiową. Chcialabym zobaczyc hak mniej wiecej mogę wyglądać po, czy wziąć większe implanty. Moj adres email: kb04122010@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach