Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DUSZĘ SIĘ POMOCY!!

Polecane posty

Gość gość

Pisalem tu juz wcześniej. Wystapil u mnie po zabiegu prawdopodobnie zespół pustego nosa. Bylem na sorze laryngologicznym nie otrzymalem pomocy, doktorepowiedziećal że sobie wmawiam a ja się duszę brakuje mi tchu. Nie moge zaczerpnac powietrza ani gęba ani nosem. Jest niby drożny a nie da się nim oddychać. Nie wiem co robic. Mam drgawki calego ciała, podwyższone ciśnienie i puls i gorączka 37,2 . Doktorek powiedzial ze tychakardia wystapila a ja się dusze nic nie jadlem dziś nie wiem co robić.

Gość gość
tachykardia,to groźne zjawisko..dzwoń po pogotowie!..

Gość gość
To z niedotlenienia mam tachykardie? Co mi grozi?

Gość gość
Zadzwonilem olali mnie!!! Chyba umrę

Gość gośćan
ogolem to powinien zbadac cie lekarz ale fakt duszenia sie i braku tchu wystepuje tez przy nerwicy. im bardziej sobie wmawiasz ze sie dusisz tym bardziej bedzie ci sie wydawalo, ze tak jest. ja z tym kiedys wyladowalam na sorze- tez mialam podwyzszone cisnienie. dostalam srodek na uspokojenie i mi przeszlo.

Gość gość
Nie możesz umżeć.! nie wierzę że Cię olali..dzwoń jeszcze raz powiedz że Ci słabo..niech przyjmną Cié na obserwację.muszą!.

Gość gość
Ide z buta to przez ten nos wszystko A oni nie wierza bo jest drożny

Gość gość
Ludzie co robić

Gość gość
to nerwica spokojnie,gdybyś miał się udusić już by Cię nie było,zrób sobie dobrze i wróć i powiedz czy myślałeś wtedy o tym że się dusisz

Gość gość
Dawno miałeś ta operację robioną..?może zebrała sie jakaś.wydzielina czasem jak coś się goi to tak jest..może masz opuchlizné,stan zapalny..

Gość gość
Skąd wiedzą że drożny?..dziś oglądali?mogło się coś zmienić.

Gość gość
Najlepiej,połóż się sokojnie..wycisz emocje..pomyśl o czymś fajnym..przyjemnym.Oddychaj spokojnie,wiem że to trudno się tak przrstawić .ale to przejdzie,zobaczysz..będzie dobrze..postaraj się zasnąć.A tak swoją drogą dobrze by było gdybyś miał pod ręką kogoš,ktoś powinien się Tobą teraz opiekować.

Gość gość
autorze jesteś tam?odezwij sie jutro ,jak przespałeś noc..martwię się .

Gość gość
Oddychaj..głęboko..i Trzymaj się..zaglądnę tu rano.Będzie dobrze..zobaczysz.

Gość gość
Kazali mi wracac do domu twierdza ze nic mi nie jest. Wystarczy ze zrobie kilka krokow i serce mi łomocze. Oddychać nie mogę

Gość gość
Ja nie mam nerwicy jeszcze wczoraj bylo wszystko ok.

Gość gość
Obejrzeli dokładnie?..zmierzyli ciśnienie i tętno,.?

Gość gość
A kiedy wyszedłeś ze szpitala,może to przewiałeś..nie powinno się chodzić ze świerzymi ranami...

Gość gość
Uff ,ulga że byłeś to sprawdzić..teraz byle do rana..śpij spokojnie i nie martw się ,oddychaj spokojnie. weź coś od bólu..jeśli Cię boli.Dobrej nocy Ci życzę..śpij dobrze..i odezwij się rano..koniecznie.

Gość gość
Mnie nic nie boli tylko mam drgawki i goraczke. Nawet jak psiukam sobie do tego nosa to tego nie czuje i wciaganego powietrza tez nie. Sprobujcie sobie zatkac nos palcami i oddychac przez usta to takie trudne.. próbuję zasnac i nie moge bo wtedy nie bede oddychal. A puls mam caly czas przyspieszony nie czuje powietrza w płucach.. boje się ze się nie obudze jak zasne.

Gość gość
przeczytaj to jeszcze raz: nie zasnę bo wtedy nie będę oddychać - i teraz oceń racjonalnie czy to obawa lęk czy stwierdzenie faktu,tak właśnie czuje nerwicowiec boi się że nie będzie działać odruch bezwarunkowy,to jest nerwica! dlatego łomocze Ci serce gorąco Ci możesz nawet mieć wymioty zalewac się potem zemdleć to atak paniki,ale mówię Ci, jakbyś miał się udusić to już byś nie pisał ,jesteś bezpieczny czytaj o nerwicy,zresztą masz nieśmiertelną duszę to tylko ciało może pogódz się ze śmiercią już teraz i zobaczysz jaka ulga,wtedy powiesz sobie jak dobrze że jeszcze żyję :-)

Gość gość12333
chcesz zrobimy zakład ,ja tu będę dwie godziny na tym temacie jak nie umrzesz w dwie godziny to już mi uwierzysz że to nerwica

jakbym tam była z Tobą to bym Cię uspokoiła:) nic się nie martw, wszystko będzie dobrze, Tygrys czuwa:)

Gość gość
miałeś szukac o nerwicy,a wierzysz w Boga?jedna prośba i jesteś pod jego skrzydłami takie trudne?

Gość gość
Lepiej wiem co mi jest.

Gość gość
oczywiście że zaraz naczytasz się o przypadkach śmierci,i tego złośliwie naznajdujesz idz czytaj o nerwicy ,czas dwóch godzin już się nalicza..

Gość gość
ja miałam to samo i dlatego teraz czuwam żebyś zobaczył że to pułapka umysłu,zresztą co Ty znalazłeś koleś zaczął grzebać w swoim z natury idealnym ciele ,samą myślą możesz się wyleczyć ale w to mi już na pewno nie uwierzysz więc nie przekonuje

Gość gość
Ale ja mam to samo cO on. Nie moge zasnąć mam taki płytki oddech!!