Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna wiecznie skrepowana

Polecane posty

Gość gość

Znamy się ponad miesiąc. Rozmawiamy codziennie po kilka godzin. Ona ma 22 lata i jest wiecznie skrępowana, jak sie całujemy to ona nie pozwala się dotykać, wiecznie mówi że potrzebuje czasu. zastanawiam się czy jest sens kontynuować bo potem się okaże że po 3 latach ona nie będzie chciała się kochać, seks będzie uważała za brudny i zostaniemy biłabym związkiem . nie jest wierząca wiec religijne pobudki nie mają znaczenia.

Gość gość
jakby ci od razu wskoczyla do łózka to byś narzekał, że dziffka. i tak źle i tak niedobrze

Gość gość
Pewnie jesteś jej pierwszym facetem. Co w tym dziwnego? daj jej trochę czasu. Wcale nie jest powiedziane,że będziesz musiał czekać na seks trzy lata.

Gość gość
no jestem, i chyba ona z nikim nawet się nie całowała

Gość gość
a gdzie ty ją dotykasz?? moze ona myśli,że od razu chcesz przejść do seksu dlatego się hamuje :P

Gość gość
Też myślę, że spina się przy dotykaniu bo boi się, że chcesz seksu. Porozmawiaj z nią, powiedz że chcesz rozwijać związek etapowo, upewnij ją, że bez jej zgody do seksu nie dojdzie i zaczekasz ile będzie trzeba. Kiedy będzie miała takie zapewnienia to się rozluźni i sprawy potoczą się szybciej niż się spodziewasz :)

Gość gość
Może tak ale przez półtora miesiąca to ja ja pocałowałem i na tym się kończy. Rozmowy są o tym co w tv albo ciągłe słuchanie że ona ma lęki społeczne i ze unika ludzi jak ognia. Każda rozmowa to słuchanie jak to jej jest ciężko w życiu i że ona się nie podniesie. A ma wszystko, finansowo dużo i w ogóle świetnie.

Gość gość
przecież miesiąc znajomości to jest bardzo krótko. Jeszcze jak ona do tego ma fobie społeczną i jest dziewicą...po co przechodzić ze skrajności w skrajność,że jak teraz nie chce to dopiero za trzy lata albo uwaza,że seks jest brudny? no co za bzdury :P mam tyle samo lat,też jestem nieśmiała i też sie nawet nie całowałam ale o seksie mam normalne zdanie,nie uważam,że jest brudny czy zbędny,nic z tych rzeczy. Ale wiem że potrzebowałabym czasu żeby sie otworzyć i to jest normalne. Bo takie sprawy to tylko z kimś z kim jest głęboka więź ;) zapewne ona też łączy seks z uczuciami,do tego widzi,że Ci sie spieszy,że wywierasz na niej presje a to tylko pogarsza sprawe. Gdzie ci sie tak spieszy? miesiąc znajomości..to nawet dla śmiałej i doświadczonej nieraz może być za krótko :P

Gość gość
i coz tego,że ma kasę? to nie jest wszystko. Zaburzenia społeczne to przykra sprawa i nie należy tego bagatelizować..ze stanem posiadania to ma tyle wspólnego co nic.