Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yriho

PRZYTYĆ? ŁATWO POWIEDZIEĆ

Polecane posty

Gość Yriho

Cześć wam. Mam do was pytanie. W internecie można poczytać sporo porad " jak przytyć" stosowałem się już chyba do wszystkich moje zapotrzebowanie to około 1900kcal a ja potrafię przez miesiąc robić dziennie od 2600 aż po 3000 kcal ( zależy od dnia) i nic nawet 1 kg. Byłem już u lekarzy robiłem przeróżne badania, mój wysiłek fizyczny jest równy 0. Spotkał się już ktoś z takim przypadkiem ? ;/ mam o tyle źle że jestem facetem, kobiety sobie mogą brać leki antykoncepcyjne i po nich przytyć a ja nie mam możliwości. Może jest ktoś na forum kto był chudy i udało mu się przytyć?

Gość gość
Przytylem 5kg a potem sie waga zwiesila nawet przy 5500kcal dziennie! walcze z tym swinstwem od 4lat i bez skutku! Strasznie trudno przytyć jestem facetem mam 22lata

Gość gość
oddam ci 10kg. dla mnie tycie to zaden problem, gorzej w druga strone.

Gość gość
Przytyć jest cholernie trudno ja osobiscie byłem u dietetyka przy tej diecie 5500kcal przywieszki przy łapaniu wagi i kompletnie nie idzie nic

Gość gość
napisalam Ci w innym temacie zastrzyki z insuliny !Serio

Gość Yriho
Ja mam 175 wzrostu a waze 45 kg porazka totalna powoli wstydze sie do ludzi wychodzic nie mowiac juz o rezebraniu na plazy :( zawsze jadlem dobrze nigdy sie nie glodzilem ale lekarze na takich jak ja patrza zle i nie chca pomoc dla nich to pewne ze nie jem i sie glodze a to gowno prawda ; / jeszcze jak patrze na zdjecia z gim gdzie mialem 169 wzrostu to wcale jeszcze tak zle nie wygladalem nie mialem takich zapasci na policzkach :( chudosc najwieksza choroba

Gość gość
zapytaj lekarza i leki na niedowagę?

Gość Yriho
ja nie pije nie pale ani nic :(

Gość Arrtur90
Ja miałem problem z tym od dawna i też przechodziłem przez etap 1-2kg do przodu a po tygodniu czy dwóch, waga wracała do normy! Przytyć - łatwo powiedzieć, ale wtedy nie wiedziałem że cały czas popełniałem kilka błędów przez które nie mogło się to udać! Polecam ten materiał - http://mojadietanamase.pl/raport/