Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowlasnie400

Ojciec dziecka mnie nie kocha

Polecane posty

Gość nowlasnie400

Witam mam 21 lat 2 tygodnie temu dowiedziałam się ,że jestem w ciąży z chłopakiem którego znam ponad 5 lat , cały czas była miedzy nami chemia i stało się . On nie dawno zakończył 3 letni związek ja roczny . Tyle jest problem on dalej kocha swoją była dziewczynę i chce do niej wrócić , chce z nią porozmawiać i uważa ,że pewnie mu wybaczy . Co robić ? Zaczęłam czuć do niego coraz więcej wkrótce się w nim zakocham . Co robić ? Nie można nic na siłę , deklaruje się być dobrym ojcem ale co z tego kiedy nie będzie go przy mnie kiedy ja będę tego potrzebować . Moje życie dopiero się zaczęło zakończenie szkoły pierwsza praca a tak szybko zrujnowało . Nie wiem co począć wiem ,że bez niego sobie nie poradzę . Do tego moi rodzice myślą ,że zamieszkamy razem na co on powiedział wyraźnie nie będziemy razem chyba zdajesz sobie z tego sprawę ?

Gość gość
nie sypia się z kimś kto nie kocha Cię strasznie,dlaczego tego nie wiedziałaś?zostań u rodziców z dzieckiem,poradzisz sobie

Gość gość
jest w porządku że nie daje Tobie złudzeń, wszystko jednak może się zdarzyć, jednak nie byłby dobrym partnerem skoro wzdycha do innej, w tym wieku nie zabezpieczać się to jest jakieś zacofanie (ale to inny temat) masz 21 lat a rodzice myślą że będziecie razem mieszkać? gdzie? czy jego rodzice wiedzą o ciąży?znasz jego byłą?