Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Była dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny! Mam od jakiegoś czasu chłopaka, bardzo mu na mnie zależy i pokazuje to na wszelkie sposoby, spędza ze mna każda możliwa chwile, ale... Ma była dziewczyne z która był krótko i dawno, ale zraniła go. Pewnego dnia spotkał sie ze swoim dawnym przyjacielem, (ktory sie z nia przyjaźni), w barze w ich wsi(posiadają tylko jeden) i okazało sie, ze ona tam była. Opowiedział mi o tym i powiedział jej, ze ma dziewczynę. byłam zła i sie pokłóciliśmy. Pare dni pózniej zobaczyłam w jego tel nieodebrane połączenia od niej rano i skłamał mi ze zobaczyła go w busie. Po tym jak mu uwierzyłam, stwierdził ze nie potrafi kłamać i tak naprawdę spytał jej czy jedzie rano autem do miasta i postanowił sie zabrać. Bardzo sie wtedy zdernowalam, on oczywiście przepraszał. Jakis czas pózniej zobaczyłam jego rozmowy z nia na fb, gdzie było potwierdzenie tego, ze mowil prawdę. Ogólnie gadali mało, ale była wiadomość kolejna sprzed jakiegoś czasu, ze ona podjechała a on juz schodzi. Pare tygodni wczesniej mowil mi, ze jedzie sie spotkać z tym przyjacielem. Gdy ujawniłam mu, ze przeczytałam te wiadomości, on powiedział ze ona była z nimi na tym spotkaniu. A potem zrobił dziwna rzecz, bo usunal z nia wiadomosci, mimo ze je wszystkie przeczytałam. Wiem z fb ze ona ma dobry kontakt z jego przyjacielem. Czy jest możliwość ze on spotyka sie z nia sam na sam i częściej?

Gość gość
Jak będziesz taka upierdliwa to na pewno. Daj chłopu odetchnąć a jak by miał byc chamem i zdradzać to i tak to zrobi.