Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak apetytu po infanrix hexa

Polecane posty

Gość gość

Corka miała tydzień temu 3 dawkę tej szczepionki i od tego czasu totalnie nie chce nic jesc.Ogolnie Malo wazy bo ma 9 mcy a wazy 7500g ale to dlatego ze ciągle jest w ruchu i bardzo aktywne z niej dziecko.Teraz kompletnie nic nie chce jeść wiec jestem załamana.Po pierwszej dawce bylo to samo.druga super a teraz nic nie chce jeść .zadne mleko,żadne obiadki,ulubione deserki.... Czy wasze dzieciaczki tez tak zareagowały na to szczepienie?Za mc mamy pneumokoki tez ostatnia dawke i ostro sie zastanawiam czy ja w ogóle szczepić. wszyscy w około z rodziny ze przesadzam,ale ja chyba widzę ze cos nie tak z nią jest z tym jedzeniem...wczesniej nie jadla jakos super ekstra dużo ale te 5 razy a to kaszka rano później jogurcik później zupka deserek i znów kaszka.A teraz chlipnie pare łyżeczek i koniec :(

Gość gość
Na pewno ma autyzm.

Gość gość
Gościu z 8:26 jak nie masz nic mądrego do powiedzenia w temacie to zamknij swój szanowny pysk bo nie mam zamiaru rozmawiać z patologią ktora nic nie wnosi.Pytalam mamy których dzieci po tym szczepieniu miały podobne objawy i ile to u nich trwało.

Gość gość
No ale po szczepionce to napewno autyzm. Bo przecież szczepionki go powodują więc spójrz prawdzie w oczy i nie bulwersuj się tak, bo Ci z rana żyłka pęknie.

Gość gość
Boże czy na tym forum sa jeszcze normalne matki?Czy wszystkie to ograniczone umysłowo idiotki niczym to cos z 8:32. Nie moja córka nie ma autyzmu bo w jej zachowaniu nic się nie zmieniło.Stracila apetyt tylko takze zluzuj pośladki i idź robic swój jogurt czy tam piec chleb.Bo jak stary wróci z pracy to wpier*** bedzie znowu :classic_cool:

Gość gość
po co ładujesz w nią te szczepienia. widzisz, że ma NOPy a ty dalej swoje.. szczepienia na pneumo otwierają drogę innym choróbskom. Nigdy tym syfem bym nie zaszczepiła dziecka :O szkoda maleństwa

Gość gość
Infanrix nie jest na pneumo

Gość gość
a ja pisze o pneumo z resztą przestałam szczepić w ogóle, szkoda dziecka

Gość gość
Nie martw się o mnie. Właśnie wróciłam ze sklepu i kupiłam jogurt i bułki, a jak mąż wróci to jedziemy na obiad do miasta, bo mi się przy garach stać nie chce. A ty idzie szukaj nowych objawów u dziecka i spinaj pośladki

Gość gość
No ogolnie po kazdym szczepieniu moze wystapic brak apetytu,oslabienie, w koncu organizm walczy troche jak z choroba,nie przejmuj sie to minie