Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krwawienie w ciązy! co może oznaczać? Boje się

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Dziś mam wizytę u ginekologa. Robilam kilka testów, barda drugiej kreski nasilała się co następny wykonany test. tydzien temu zauwazylam brazowe śluzowate plamienie. Było go tyle co pola paznokcia. Lecz od 3 dni pojawia się czerwone, pomieszane z brązowym. Boje się, że to może być coś złego. Z rozmów z rodziną dowiedziałam się, że moja mama i babcia miały takie krwawienia do 3 miesiąca ciązy. I nie było to brązowe ślizowate plamienie jak u mnie na początku tylko od razu czerwona krew. Któraś z mam tak miała? Czym to było u was spowodowane ? POMOCY!!!!

Gość gość
A uprawialas seks analny?

Gość gość
Ciąża może być zagrożona ,nie matrtw się jeśli to nie wygląda teraz jak typowa miesiączką to jeszcze jest ok. Dostaniesz luteine albo cos innego na podtrzymanie . Zapewne masz cos z hormonami . Życzę udanego rozwiazania i za rok pisz tu juz o kupkach :)

Gość gość
Curka dostala okres. Szybko:-(

Gość gość
jak miesiączka to to niE wygląda. Zwykle mam ****ardzo obfite i bolesne, że az czasem mdleje. Odczuwam tylko czasem lekki ból raz z jednej strony i raz z drugiej strony podbrzusza.

Gość gość
Proszę się nie podszywać. To naprawde dla mnie ważne, jeśli ktoś chce urządzać sobie żarty kosztem innych niech udziela sie pod innym tematem.

Gość gość
i cÓrka, nie cUrka

Gość gość
takie rzeczy mogą być dziedziczne ?

Gość gość
Mogą być dziedziczne , ja w drugiej ciąży miałam krwawienie lekkie w 8 tyg i dostalam leki na podtrzymanie i wszystko było ok . jak masz dzisiaj wizytę to super ale gdyby bol i krwawienie się nasiliło to na pogotowie. A takie lekkie pobolewanie podobne jak na okres to normalne na poczatku ciąży

Gość gość
wiem, że normalne. Byłam 2 lata temu w ciązy i poroniłam niestety :( . Ale takich krwawień nie miałam, dlatego się wystraszyłam i przyszłam do Was po poradę

Gość gość
Czerwona swieza krew nie jest dobrym objawem grozi poronieniem. Ja mialam taka krew w 7tyg i okazalo sie ze mam lekkie odklejenie kosmowki. Krwawilam z przerwami do konca 1 trym. No ale najwazniejsza jest wizyta u lekarza zobaczy co sie dzieje.

nie doczytałam jak sie to u ciebie skonczyło ale u mnie zaczeło sie od brązowego plamienia pod koniec 7 tyg dostalam duphaston i nakaz oszczedzania sie w domu , nic to nie dało po tyg pokazała sie krew ciemna , pojechalam do szpitala i tam zostałam. Wszystko praktycznie samo sie wyczyscilo ... jak leżałam nic nie leciało, tylko jak szlam siku..i tak bylo w sobote i niedziele . W pon lekarz tylko "doczyścił" żeby nie bylo jakiegos powiklania ... i dzis jestem w domu.. mam mega pustke

Gość gość
Współczuje :( Ja straciłam dwie ciaze. Pierwsza była najgorsza. Drugie poronienie jakoś mniej bolesne. Po prostu wytłumaczyłam sobie ze tak miało byc i koniec. A nie było mi lekko patrząc na siostre, ktora rowniez była w ciazy. Jak szykowała ubranka, wózek, wyprawkę itd. Także głowa do góry. Uda sie następnym razem :)